Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir dokuma fabrikasında elektrik akımına kapılan personel hayatını kaybetti.
Olay, Bolaman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bir dokuma fabrikasında çalışan Zihni Özgan (29), arızalanan buharlı ütü kazanını tamir ettiği sırada elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Ağır yaralanan Özgan, yapılan birinci müdahalesinin akabinde ambulans ile Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası Özgan, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Ordu’da fabrikada akıma kapılan işçi hayatını kaybetti
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

