Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da dev hortum böyle görüntülendi

Ordu’da deniz üzerinde hortum oluştu. Vatandaşlar, dev hortumu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Ordu’nun Fatsa ve Perşembe ilçelerinde etkili olan, Altınordu ilçesinden de görülen hortum, insanları tedirgin etti. Hortum karaya ulaşmadan son bulurken, sahile giden çok sayıda vatandaş o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Hortumun karaya ulaşmaması, meydana gelebilecek muhtemel bir faciayı önledi.
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ordu için sarı uyarıda bulunmak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ekim, 2025 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kanlıca Ve Böreklik Mantarlar Tezgahta

KİLOSU 500 İLE 600 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Safranbolu’nun Kıranköy Mevkii’nde kurulan eski Perşembe pazarında, sonbaharın gözdesi kanlıca ve böreklik mantarlar tezgahlardaki yerini aldı.

Doğadan toplanarak pazara getirilen mantarlar, kilosu 500 ile 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Vatandaşlar, özellikle lezzetiyle öne çıkan kanlıca mantarına yoğun ilgi gösteriyor.

Satıcılar, bu yıl yağışların geç başlaması nedeniyle mantarın az bulunduğunu, bu durumun da fiyatlara doğrudan yansıdığını belirtti.

Sonbaharın ilk mantarları, hem yüksek fiyatı hem de lezzetli görünümüyle dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin