Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ordu’da dev hortum böyle görüntülendi

Ordu’da deniz üzerinde hortum oluştu. Vatandaşlar, dev hortumu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Ordu’nun Fatsa ve Perşembe ilçelerinde etkili olan, Altınordu ilçesinden de görülen hortum, insanları tedirgin etti. Hortum karaya ulaşmadan son bulurken, sahile giden çok sayıda vatandaş o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Hortumun karaya ulaşmaması, meydana gelebilecek muhtemel bir faciayı önledi.
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ordu için sarı uyarıda bulunmak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşçünün vitrin camını kırıp altın zannettiği bilezikleri çaldı

Samsun’da bir gümüşçünün vitrin camını kırarak, altın zannettiği 3 bileziği çalan şahıs yakalanarak tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde bulunan bir gümüşçüde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şahıs demirle vitrinin camını kırıp, altın sandığı 3 adet altın kaplama bileziği alarak kaçtı. İş yeri sahibi hırsızlık olayını polise bildirdi. İhbar üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, hırsızlık olayını D.O.‘nun (19) gerçekleştirdiği tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin