Reklam
Reklam
orduda cip ile motosiklet carpisti 2 olu kWPLzeEw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da cip ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Ordu’nun Fatsa ilçesinde cip ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, ilçeye bağlı Bolaman Mahallesi Karadeniz Kıyı Yolu üzeri Bölge Trafik Müdürlüğü önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Fevzi K. idaresindeki FB 312 CL yabancı plakalı cip ile Dursun Kulaksız idaresindeki 52 ES 431 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazanın tesiriyle motosiklet yoldan savruldu. Motosiklet şoförü ve motosiklette yolcu olarak bulunan Muammer Aydın ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dursun Kulaksız ve Muammer Aydın, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit arif cakirin adini yasatacak kutuphane hizmete acildi mlUCsgER
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Arif Çakır’ın adını yaşatacak kütüphane hizmete açıldı

Zonguldak Defterdarlığı tarafından, şehit Jandarma Er Arif Çakır’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Gelik İlkokulu’nda yaptırılan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar, Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca, Gelik Belde Başkanı Muhammed Bahar ile protokol üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geleceğin teminatı olan çocukların bilgiyle buluşmasına katkı sağlayacak bu anlamlı eserin eğitim hayatına önemli değer katacağını ifade etti. Çağlayan, kütüphanenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Zonguldak Defterdarlığına ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Şehitlerin emaneti olan değerlerin yaşatılmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Çağlayan, vatan uğruna canını feda eden Şehit Jandarma Er Arif Çakır’ı rahmet, minnet ve dualarla andıklarını belirtti.

Tören, kütüphanenin açılışının gerçekleştirilmesi ve öğrenciler tarafından gezilmesinin ardından sona erdi. Şehidin adını taşıyan kütüphanenin, öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunması ve gelecek nesillere ilham olması temennisi dile getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin