Ordu’da cip ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü - Karabük Haber Postası
orduda cip ile motosiklet carpisti 2 olu kWPLzeEw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da cip ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Ordu’nun Fatsa ilçesinde cip ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, ilçeye bağlı Bolaman Mahallesi Karadeniz Kıyı Yolu üzeri Bölge Trafik Müdürlüğü önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Fevzi K. idaresindeki FB 312 CL yabancı plakalı cip ile Dursun Kulaksız idaresindeki 52 ES 431 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazanın tesiriyle motosiklet yoldan savruldu. Motosiklet şoförü ve motosiklette yolcu olarak bulunan Muammer Aydın ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dursun Kulaksız ve Muammer Aydın, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
GGG
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
31 Mart, 2026 10:31 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’de üst düzey ayrılık

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş.’de (KARDEMİR) önemli bir yönetim değişikliği yaşandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Demirhan, görevinden istifa etti.

KARDEMİR tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan resmi açıklamada, Demirhan’ın hem başkan vekilliğinden hem de yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ömer Demirhan, Yönetim Kurulu üyeliğinden istifaen ayrılmıştır” ifadesi kullanıldı.

Demirhan’ın istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliği için yeni bir ismin atanması bekleniyor. Konuya ilişkin gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması öngörülüyor.(İhsan Ersözlü)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin