Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ordu’da cezaevinde yangın: Mahkum ve gardiyanlar dumandan etkilendi

Ordu’nun Ünye ilçesinde F Tipi Cezaevinde dün gece çıkan koğuş yangınında 22 mahkum ve 7 gardiyan dumandan etkilendi.
Edinilen bilgiye göre, dün gece Ünye F Tipi kapalı cezaevinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle koğuş yangını çıktı. Yangın nedeniyle koğuşta bulunan 22 mahkum ve 7 gardiyan dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Dumandan etkilenen mahkum ve gardiyanlar ise tedbir amaçlı Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
21 Ekim, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hanife Katırcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karabük Birlik Medya’nın eski çalışanlarından, Karabük Haber Merkezi Sayfa Editörü Fatma Tüfekcioğlu’nun annesi, Yenice Yortan eşrafından Hanife Katırcı, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Hanife Katırcı için Yortan Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Katırcı’nın naaşı, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine, merhumenin ailesi, yakınları, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.. Karabük Birlik Medya olarak, merhume Hanife Katırcı’ya Allah’tan rahmet; başta meslektaşımız Fatma Tüfekcioğlu olmak üzere, ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin