Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da cezaevinde yangın: Mahkum ve gardiyanlar dumandan etkilendi

Ordu’nun Ünye ilçesinde F Tipi Cezaevinde dün gece çıkan koğuş yangınında 22 mahkum ve 7 gardiyan dumandan etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Ünye F Tipi kapalı cezaevinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle koğuş yangını çıktı. Yangın nedeniyle koğuşta bulunan 22 mahkum ve 7 gardiyan dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Dumandan etkilenen mahkum ve gardiyanlar ise tedbir amaçlı Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin