Ordu’da bahçede çalışan karı kocaya yaban domuzu saldırdı: 1’i ağır 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da bahçede çalışan karı kocaya yaban domuzu saldırdı: 1’i ağır 2 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde bahçede domuz saldırısına uğrayan karı koca yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekkiraz Mahallesi Asut mevkisinde yaşayan Cevat Ocak ve eşi Emine Ocak, fındık dalı kesmek için fındık bahçeye gitti. Bu sırada çifte yaban domuzu saldırdı. İlk olarak eşi Emine Ocak’a domuzun saldırdığını gören Cevat Ocak, domuzu uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada Emine Ocak’tan ayrılan domuz Cevat Ocak’a yönelerek ona da saldırdı.

Saldıran yaban domuzundan kurtularak vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çift patpatla komşularının evinin önüne gitti. Durumu fark eden komşularının 112 Acil Servise haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler yaralı çifte ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kumru Devlet Hastanesine kaldırılan karı koca ardından Fatsa Devlet Hastanesine sevk edildi. Domuz saldırısında yaralanan Emine Ocak’ın sağlık iyi olduğu ve taburcu olacağı öğrenilirken, Cevat Ocak’ın ise ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

“Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği ertelendi

Karabük’te 17 Nisan Cuma akşamı düzenlenmesi planlanan “Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği, 24 Nisan Cuma akşamına ertelendi.

Organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğrencinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu öğretmen ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu 16 kişinin yaralandığı, ardından Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda ise 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 17 kişinin yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bu acı olaylar nedeniyle 17 Nisan’da yapılması planlanan etkinliğin 24 Nisan Cuma akşamına ertelendiği ifade edildi.

Komite, tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyerek, “Böylesi günlerde acılarımızı paylaşıyoruz” mesajını verdi. Ayrıca şehre gelecek sanatçıların gösterdiği hassasiyet için teşekkür edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin