Ordu’da 2 arabanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Fatsa ilçesi Aybastı karayolu üzeri, mevkiinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah A.’nın (34) kullandığı 52 AAT 998 plakalı araba ile B.Ş. (27) idaresindeki 52 ACR 071 plakalı araba ile baş başa çarpıştı. Kazanın şiddetiyle 2 araba savruldu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada, 1,37 promil alkollü olduğu belirlenen Emrah A., kaza yerinde hayatını kaybetti. Öbür şoför ise sıhhat grupları tarafından hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Ordu’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

