Reklam
Reklam
orduda 2 otomobil kafa kafaya carpisti 1 olu 1 yarali d1VbztZ6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Ordu’da 2 arabanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Fatsa ilçesi Aybastı karayolu üzeri, mevkiinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah A.’nın (34) kullandığı 52 AAT 998 plakalı araba ile B.Ş. (27) idaresindeki 52 ACR 071 plakalı araba ile baş başa çarpıştı. Kazanın şiddetiyle 2 araba savruldu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada, 1,37 promil alkollü olduğu belirlenen Emrah A., kaza yerinde hayatını kaybetti. Öbür şoför ise sıhhat grupları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin