karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ordu merkezli 14 ilde organize suç operasyonu: 24 tutuklama

Ordu merkezli 14 ilde düzenlenen organize suç operasyonunda gözaltına alınan 43 şahıstan 24’ü tutuklandı, 19’u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafında; ‘Örgüt Kurmak ve Yönetmek’, ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ ve ‘Resmi Belgede Sahtecilik’ suçlarına yönelik, Ordu merkezli İstanbul, Sakarya, Aydın, Sinop, Manisa, Kocaeli, Uşak, Tekirdağ, Antalya, Bursa, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Mardin illerinde operasyon düzenlendi. 57 şüpheliye yönelik 69 adreste düzenlenen operasyonda 43 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; 105 adet farklı firmalara ait kaşe, 3 adet imza kaşesi, 25 adet çek sureti, 12 adet senet, çok sayıda paravan şirketlere ait fatura ve doküman, 2 adet 9 milimetre tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 62 adet fişek ele geçirildi.
Sağlık kontrolleri tamamlanan ve emniyetteki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edilen 43 şüpheliden 24’ü tutuklanırken, 19 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin