Reklam
Reklam
ordu merkezli 10 ilde nitelikli dolandiricilik operasyonu 4 tutuklama ntp8dRQX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Ordu merkezli 10 ilde ’nitelikli dolandırıcılık’ operasyonu: 4 tutuklama

Ordu merkezli 10 vilayette ’nitelikli dolandırıcılık’ hatasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında yakalanan 17 şahıstan 4’ü tutuklandı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca yürütülen ’nitelikli dolandırıcılık’ hatası kapsamında, bağlantıya geçtikleri şahıslara uygulama yükleterek yatırım vaadi ile haksız maddi menfaat sağladığı tespit edilen tertip yapısına yönelik operasyon düzenlendi. 21 Ocak tarihinde Ordu merkezli 10 vilayette eş vakitli olarak yapılan operasyon kapsamında toplamda 17 şahıs yakalandı. Şüphelilere yönelik yapılan aramalarda, şüphelilere ilişkin çok sayıda dijital malzeme ve farklı bireylere ilişkin banka kartları ele geçirildi.

Yakalanan 17 şahıstan 10’u emniyetteki sözlerinin akabinde özgür bırakıldı, 7 şahıs ise Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. İsimli makamlara sevk edilen 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 3’ü ise isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin