Operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalandı - Karabük Haber Postası
operasyonda uyusturucu maddeyle yakalandi LxXx4I9r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Şubat, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalandı

Karabük’te uyuşturucu husus ile yakalanan kuşkulu çıkarıldığı mahkemece isimli denetimle serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vazifelileri, uyuşturucu yahut uyarıcı husus temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde istihbarı ve saha faaliyetleri çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde vilayet merkezinde yapılan operasyonda durumundan şüphelenilen S.T isimli şahsın üzerinde yapılan aramada daralı tartısı 13.30 gram metamfetamin hususu ele geçirildi. Gözaltına alınan kuşkulu emniyetteki süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin