Amasya’da önüne çıkan arabaya çarparak takla atan motosiklet şoförü adeta şok geçirdi. Kaza sonrası ayağa kalkıp etrafta dolaşan motosikletli gencin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Şehit Ahmet Özsoy Caddesi’nde meydana gelen kazada Ozan B. (23) idaresindeki 05 ADU 961 plakalı motosiklet, Ersin E.’nun ’U’ dönüşü için hareket yaptığı 05 AL 355 plakalı arabaya çarparak takla attı. Ayağa kalkıp yaşadığı şokun tesiriyle etrafta dolaşan motosikletli gencin o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kolundan yaralanan şoförün binmeden evvel takması için kaskını verdiği öğrenilen motosikletteki arkadaşı Elif O. (22) da ağır yaralandı. Yerde yatan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


58
Önüne çıkan otomobile çarparak takla atan motosiklet sürücüsü şok geçirdi: O anlar kamerada
10
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

