Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 09:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler

Karabük’te seyir halindeki otomobilin önüne çıkan anne ve yavru ayı, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Sarıçiçek mevkiinde seyir halindeki otomobilin önüne anne ve yavru ayı çıktı. Sürücü bir taraftan cep telefonu ile o anları kaydederken, bir taraftan da anne ve yavru ayıyı ormanlık alana kadar sürdü. Anne ayı dik yamaçtan hızlıca ağaçlık alana girerken, yavru ayı ise bir süre yamaçtan çıkmak için mücadele verdikten sonra annesinin arkasından gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin