Ormancılardan Önleme Aramaları ve Yol Kontrol Denetimi - Karabük Haber Postası
2 12
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2024 20:11 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.06.2024 12:35
0
0

Ormancılardan Önleme Aramaları ve Yol Kontrol Denetimi

Ormancilardan Onleme Aramalari ve Yol Kontrol Denetimi 1Karabük Orman  İşletme Müdürlüğü ekiplerince Karabük-Yenice yolunda önleme aramaları ve yol kontrol denetimleri sürüyor.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması konusunda, orman suçu ve suçla mücadele de etkinlik sağlamak, koruma-kontrol faaliyetlerini arttırmak, usulsüzlüklerin önüne geçmek amacıyla denetimler sürüyor.

Karabük – Yenice yolunda orman depolarından gelen, orman ve köy yollarından ana arterleri bağlanan noktalarda yapılan yol kontrol uygulamalarında orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü ve diğer şüpheli araçlarda önleme araması kontrolü gerçekleştirildi.

EFLANİ VE OVACIK’TA DA DENETİM YAPILDI

Öte yandan Ovacık ve Eflani İlçesi Orman İşletme Müdürlükleri tarafından da  ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması, orman suçu ve suçla mücadele de etkinlik sağlamak, koruma-kontrol faaliyetlerini arttırmak, usulsüzlüklerin önüne geçmek amacıyla; orman depolarından gelen, orman ve köy yollarından ana arterleri bağlanan noktalarda yapılan yol kontrol uygulamalarında orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü ve diğer şüpheli araçlarda önleme araması kontrolü gerçekleştirildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Karabük, Eflani, Ovacık ve Ulus İşletme Müdürlüğü ve diğer kolluk kuvvetleriyle farklı noktalarda gerçekleştirilmekte olan önleme arama uygulamaları rutin bir şekilde devam edecektir. Gelecek kuşakların emaneti olan ormanlarımız için 7 gün 24 saat nöbetteyiz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil takla atti 1 yarali AjTHt7Nl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde otomobilin ilaç makinesine çarparak takla atması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kaza, Taşköprü ilçesi Alatarla köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (80) idaresindeki 37 ABS 214 plakalı otomobil sürücüsü, yolda bulunan ilaç makinesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı.

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin