Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 17:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Kontrolden Çıkan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Karabük’te kontrolden çıkan otomobilin, önce refüjdeki direğe ardından ağaca çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza Eskipazar-Karabük kara yolu Cumayanı Sanayi mevkiinde meydana geldi. A.H. sevk ve idaresindeki 78 ABK 903 plakalı otomobil Karabük istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjdeki direğe ve ağaca çarptı.
Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin