Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

On yıl önce ayı saldırısından kurtulmuştu, kansere yenik düştü

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2014 yılında koyunlarını otlatırken uğradığı ayı saldırısından yaralı olarak kurtulan Arif Adıgüzel, kolon kanserine yenik düştü.

Hacıhalimler köyünün Şimşir mevkisinde 2014 yılında koyunlarını otlatan Arif Adıgüzel, bir ayının saldırısına uğramıştı. Uzun süre ayı ile boğuşan Adıgüzel, yüzünden ağır yaralanmıştı. Hastanede gördüğü tedavilerin ardından sağlığına kavuşan Arif Adıgüzel, yeniden hayata tutunmuştu. Ancak Adıgüzel, birkaç yıl sonra kolon kanserine yakalandı. Bir süredir tedavi gördüğü İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kansere yenik düşen Adıgüzel’in cenazesi, Hacıhalimler köyüne götürüldü. Adıgüzel’in cenazesi, kılınacak namazın ardından Hacıhalimler köy mezarlığında defnedilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin