On yıl önce ayı saldırısından kurtulmuştu, kansere yenik düştü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

On yıl önce ayı saldırısından kurtulmuştu, kansere yenik düştü

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2014 yılında koyunlarını otlatırken uğradığı ayı saldırısından yaralı olarak kurtulan Arif Adıgüzel, kolon kanserine yenik düştü.

Hacıhalimler köyünün Şimşir mevkisinde 2014 yılında koyunlarını otlatan Arif Adıgüzel, bir ayının saldırısına uğramıştı. Uzun süre ayı ile boğuşan Adıgüzel, yüzünden ağır yaralanmıştı. Hastanede gördüğü tedavilerin ardından sağlığına kavuşan Arif Adıgüzel, yeniden hayata tutunmuştu. Ancak Adıgüzel, birkaç yıl sonra kolon kanserine yakalandı. Bir süredir tedavi gördüğü İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kansere yenik düşen Adıgüzel’in cenazesi, Hacıhalimler köyüne götürüldü. Adıgüzel’in cenazesi, kılınacak namazın ardından Hacıhalimler köy mezarlığında defnedilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin