Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Kaan Gündüz atandı.
Devir teslim merasiminde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, eski dekan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a fakültenin gelişiminde gösterdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Rektör Aydın, Prof. Dr. Kaan Gündüz’e ise yeni misyonunda muvaffakiyetler diledi.
Göreve gelen Dekan Kaan Gündüz, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatma Aydın’ın takdir ve tensipleri ile Diş Hekimliği Fakültesine asaleten dekan olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu vazifeye layık gören rektörümüze teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim. Yeni eğitim ve öğretim periyodunda huzurlu ve başarılı bir süreç yönetmek için çalışmalarımızı akademik, idari ve öğrencilerimizden aldığımız güçle sürat kesmeden devam ettireceğiz” dedi.


OMÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni dekan
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

