Reklam
Reklam

OMÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni dekan

omu dis hekimligi fakultesine yeni dekan sLK6kkQt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Kaan Gündüz atandı.

Devir teslim merasiminde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, eski dekan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a fakültenin gelişiminde gösterdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Rektör Aydın, Prof. Dr. Kaan Gündüz’e ise yeni misyonunda muvaffakiyetler diledi.

Göreve gelen Dekan Kaan Gündüz, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatma Aydın’ın takdir ve tensipleri ile Diş Hekimliği Fakültesine asaleten dekan olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu vazifeye layık gören rektörümüze teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim. Yeni eğitim ve öğretim periyodunda huzurlu ve başarılı bir süreç yönetmek için çalışmalarımızı akademik, idari ve öğrencilerimizden aldığımız güçle sürat kesmeden devam ettireceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin