Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Kaan Gündüz atandı.
Devir teslim merasiminde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, eski dekan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a fakültenin gelişiminde gösterdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Rektör Aydın, Prof. Dr. Kaan Gündüz’e ise yeni misyonunda muvaffakiyetler diledi.
Göreve gelen Dekan Kaan Gündüz, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatma Aydın’ın takdir ve tensipleri ile Diş Hekimliği Fakültesine asaleten dekan olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu vazifeye layık gören rektörümüze teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim. Yeni eğitim ve öğretim periyodunda huzurlu ve başarılı bir süreç yönetmek için çalışmalarımızı akademik, idari ve öğrencilerimizden aldığımız güçle sürat kesmeden devam ettireceğiz” dedi.


OMÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni dekan
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.
Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

