Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Kaan Gündüz atandı.
Devir teslim merasiminde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, eski dekan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a fakültenin gelişiminde gösterdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Rektör Aydın, Prof. Dr. Kaan Gündüz’e ise yeni misyonunda muvaffakiyetler diledi.
Göreve gelen Dekan Kaan Gündüz, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatma Aydın’ın takdir ve tensipleri ile Diş Hekimliği Fakültesine asaleten dekan olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu vazifeye layık gören rektörümüze teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim. Yeni eğitim ve öğretim periyodunda huzurlu ve başarılı bir süreç yönetmek için çalışmalarımızı akademik, idari ve öğrencilerimizden aldığımız güçle sürat kesmeden devam ettireceğiz” dedi.


68
OMÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni dekan
359
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

