Reklam
Reklam
omu dis hekimligi fakultesi hastanesi bashekimi degisti qeZ19aQt jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0

OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimi değişti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nin yeni Başhekimi Doç. Dr. İsmail Uzun oldu. Yeni Başhekim Uzun, düzenlenen törenle görevi, eski Başhekim Prof. Dr. Cihan Bereket’ten devraldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimliği’ndeki görev tesliminde Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Özkan, akademisyenler ile hastane yönetimi katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, Doç. Dr. İsmail Uzun’a görevinde muvaffakiyet diledi.

Tören sonunda Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, yeni Başhekim Uzun’a çiçek takdim ederken, Başhekim Uzun ise teşekkürlerini sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin