Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2014 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölüye 100, Diriye 71 Puan Verdiler

Karabük’te Okul Müdürlerinin puanlama usulü ile görevden alınmalarına tepkiler çığ gibi büyürken, yapılan bir hata bu kadar da olmaz dedirtti. 

Geçtiğimiz günlerde Kalp  Krizinden hayatını kaybeden 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi Müdürü Murat Adnan Üren’e  100 puan verildiği ortaya çıktığı.  Murat Adnan Üren’in öldüğünü dahi unutarak puanlama yapan Milli Eğitimin yaptığı bu hata eğitim camiası başta olmak üzere tüm kesimin tepkisini çekerken, eğitimcilere yapılan haksızlıkları da bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ise yaptığı açıklamada; “Dirisini her türlü dalavere dümenle ilden ilçeye sürgün eder gibi gönderdikleri ve mahkeme kararı ile yerine dönüp geçtiğimiz Ramazan ayında hakkın rahmetine kavuşan Murat Adnan Üren’e  Karabük MEM sayfasında ilan edilen 75 ve üzeri puan alanlar listesinde 100 tam puan vererek değerlendirme sonucunda başarılı görülenler listesinde yayınlayarak ne yapmaya ne demeye çalışmaktadırlar? Bunun anlamı biz ancak ölmüş olan Türk Eğitim-Sen üyelerine puan veririz demek midir? Yoksa ahlaksızlar çetesinin gönüllü tetikçiliğine soyunmanın bedeli olarak kendilerine emredileni bilakaydu şart yerine getirmek midir? İnsani ve ahlaki değerlerin hiçe sayılarak haysiyet ve şeref cellatlığı yapmaktan başka bir anlama gelmeyen bu ve benzeri uygulamaların gönüllü bayraktarlığına soyunan tetikçi zihniyete sahip olanlar Karabük sokaklarında gönül rahatlığı ile nasıl dolaşacaklardır?” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f7285324 1de7 4190 9fb5 6339214ef075
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 10:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tek katlı ev çıkan yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Olay, Karahasanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Diktepe’ye ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin