Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2014 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölüye 100, Diriye 71 Puan Verdiler

Karabük’te Okul Müdürlerinin puanlama usulü ile görevden alınmalarına tepkiler çığ gibi büyürken, yapılan bir hata bu kadar da olmaz dedirtti. 

Geçtiğimiz günlerde Kalp  Krizinden hayatını kaybeden 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi Müdürü Murat Adnan Üren’e  100 puan verildiği ortaya çıktığı.  Murat Adnan Üren’in öldüğünü dahi unutarak puanlama yapan Milli Eğitimin yaptığı bu hata eğitim camiası başta olmak üzere tüm kesimin tepkisini çekerken, eğitimcilere yapılan haksızlıkları da bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ise yaptığı açıklamada; “Dirisini her türlü dalavere dümenle ilden ilçeye sürgün eder gibi gönderdikleri ve mahkeme kararı ile yerine dönüp geçtiğimiz Ramazan ayında hakkın rahmetine kavuşan Murat Adnan Üren’e  Karabük MEM sayfasında ilan edilen 75 ve üzeri puan alanlar listesinde 100 tam puan vererek değerlendirme sonucunda başarılı görülenler listesinde yayınlayarak ne yapmaya ne demeye çalışmaktadırlar? Bunun anlamı biz ancak ölmüş olan Türk Eğitim-Sen üyelerine puan veririz demek midir? Yoksa ahlaksızlar çetesinin gönüllü tetikçiliğine soyunmanın bedeli olarak kendilerine emredileni bilakaydu şart yerine getirmek midir? İnsani ve ahlaki değerlerin hiçe sayılarak haysiyet ve şeref cellatlığı yapmaktan başka bir anlama gelmeyen bu ve benzeri uygulamaların gönüllü bayraktarlığına soyunan tetikçi zihniyete sahip olanlar Karabük sokaklarında gönül rahatlığı ile nasıl dolaşacaklardır?” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin