Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2014 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölüye 100, Diriye 71 Puan Verdiler

Karabük’te Okul Müdürlerinin puanlama usulü ile görevden alınmalarına tepkiler çığ gibi büyürken, yapılan bir hata bu kadar da olmaz dedirtti. 

Geçtiğimiz günlerde Kalp  Krizinden hayatını kaybeden 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi Müdürü Murat Adnan Üren’e  100 puan verildiği ortaya çıktığı.  Murat Adnan Üren’in öldüğünü dahi unutarak puanlama yapan Milli Eğitimin yaptığı bu hata eğitim camiası başta olmak üzere tüm kesimin tepkisini çekerken, eğitimcilere yapılan haksızlıkları da bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ise yaptığı açıklamada; “Dirisini her türlü dalavere dümenle ilden ilçeye sürgün eder gibi gönderdikleri ve mahkeme kararı ile yerine dönüp geçtiğimiz Ramazan ayında hakkın rahmetine kavuşan Murat Adnan Üren’e  Karabük MEM sayfasında ilan edilen 75 ve üzeri puan alanlar listesinde 100 tam puan vererek değerlendirme sonucunda başarılı görülenler listesinde yayınlayarak ne yapmaya ne demeye çalışmaktadırlar? Bunun anlamı biz ancak ölmüş olan Türk Eğitim-Sen üyelerine puan veririz demek midir? Yoksa ahlaksızlar çetesinin gönüllü tetikçiliğine soyunmanın bedeli olarak kendilerine emredileni bilakaydu şart yerine getirmek midir? İnsani ve ahlaki değerlerin hiçe sayılarak haysiyet ve şeref cellatlığı yapmaktan başka bir anlama gelmeyen bu ve benzeri uygulamaların gönüllü bayraktarlığına soyunan tetikçi zihniyete sahip olanlar Karabük sokaklarında gönül rahatlığı ile nasıl dolaşacaklardır?” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak saglik ocagini vurdu hastalar ve personel mahsur kaldi 2XZD6iWY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı

BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.

Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin