Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2014 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölüye 100, Diriye 71 Puan Verdiler

Karabük’te Okul Müdürlerinin puanlama usulü ile görevden alınmalarına tepkiler çığ gibi büyürken, yapılan bir hata bu kadar da olmaz dedirtti. 

Geçtiğimiz günlerde Kalp  Krizinden hayatını kaybeden 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi Müdürü Murat Adnan Üren’e  100 puan verildiği ortaya çıktığı.  Murat Adnan Üren’in öldüğünü dahi unutarak puanlama yapan Milli Eğitimin yaptığı bu hata eğitim camiası başta olmak üzere tüm kesimin tepkisini çekerken, eğitimcilere yapılan haksızlıkları da bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ise yaptığı açıklamada; “Dirisini her türlü dalavere dümenle ilden ilçeye sürgün eder gibi gönderdikleri ve mahkeme kararı ile yerine dönüp geçtiğimiz Ramazan ayında hakkın rahmetine kavuşan Murat Adnan Üren’e  Karabük MEM sayfasında ilan edilen 75 ve üzeri puan alanlar listesinde 100 tam puan vererek değerlendirme sonucunda başarılı görülenler listesinde yayınlayarak ne yapmaya ne demeye çalışmaktadırlar? Bunun anlamı biz ancak ölmüş olan Türk Eğitim-Sen üyelerine puan veririz demek midir? Yoksa ahlaksızlar çetesinin gönüllü tetikçiliğine soyunmanın bedeli olarak kendilerine emredileni bilakaydu şart yerine getirmek midir? İnsani ve ahlaki değerlerin hiçe sayılarak haysiyet ve şeref cellatlığı yapmaktan başka bir anlama gelmeyen bu ve benzeri uygulamaların gönüllü bayraktarlığına soyunan tetikçi zihniyete sahip olanlar Karabük sokaklarında gönül rahatlığı ile nasıl dolaşacaklardır?” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin