Ölüm düğüne giderken yakaladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Ölüm düğüne giderken yakaladı

Amasya’da köyde yapılan bir düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti. İki kadından geriye, düğün hediyesi olarak verecekleri zarflar kaldı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kaleköy’de akşam saatlerinde yapılan bir düğün için yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Naime Kaleköylüoğlu (65) ve Naime Şahin’e (62) Mustafa Kemal B.’nin kullandığı 05 ADD 727 plakalı otomobil çarptı. Olay yerine polis, jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede 2 kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, iki kadının düğün hediyesi olarak verecekleri paraların içinde olduğu zarfların ellerinde kaldığı görüntü yürek burktu. Yaralanan otomobil sürücüsü ve beraberindeki 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Amasya – Tokat karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin