Ölüm ayıramadı: Yaşlı çift yarım saat arayla hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2023 14:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Ölüm ayıramadı: Yaşlı çift yarım saat arayla hayatını kaybetti

Kastamonu’da kalp krizi sebebiyle yoğun bakım servisinde tedavi gören vatandaş, İstanbul’da kanser tedavisi gören eşinin hayatını kaybetmesinden yarım saat sonra vefat etti.
İnebolu’nun Bayıralan köyünde yaşayan Hatice Karagülle, İstanbul’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde kalp krizi geçirmesi sebebiyle tedavi gören Hasan Karagülle de eşi Hatice Karagülle’nin ölümünden yarım saat sonra yaşamını yitirdi. Yarım saat arayla vefat eden çift, yakınlarını yasa boğdu.
Yaşlı çiftin cenazesi, yarın Bayıralan köyü Pazen Mahallesi’nde toprağa verilecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
genclik haftasi kapsaminda kurumlar arasi voleybol turnuvasi basladi cDzY6xyw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gençlik Haftası kapsamında kurumlar arası voleybol turnuvası başladı

Karabük’te Gençlik Haftası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva, Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda başladı.

Açılış müsabakasında İl Jandarma Komutanlığı ile Karabük Üniversitesi(KBÜ) karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 İl Jandarma Komutanlığı kazandı. Açılış müsabakasını Karabük İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökçek ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven takip etti.

Protokol üyeleri, organizasyonun gençler ve kurumlar arasındaki dayanışmayı artırması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva, farklı kurumların katılımıyla devam edecek ve 18 Mayıs’ta oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin