Reklam
Reklam

Ölen bayanın amcası konuştu: Barışmak için geldiği konutta katliam yaptı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Büyüksekiler köyünde boşanma etabında olan ve eşini öldürüp kaynanasını da ağır yaralayan şahsın farklı yaşadığı eşinin meskenine barışmak için geldiği ortaya çıktı.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Büyüksekiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Yavuz (50), gece saatlerinde Suluca köyünden 37 T 3004 plakalı ticari taksi ile boşanma sürecinde olduğu ve farklı yaşadığı eşi Melek Yavuz (34)’un Büyüksekiler köyündeki konutuna gitti. Burada Ali Yavuz ile boşanma etabındaki eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş (68) ortasında tartışma çıkması üzerine Ali Yavuz, eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melek Yavuz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamazken, annesi Ayşe Karakaş ise ağır bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Öte yandan olay yerinden kaçan Ali Yavuz’un da intihar ederek ömrüne son verdiği öğrenildi. Olayın akabinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna gelen yakınları, hudut krizleri geçirdi. Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Melek Yavuz’un amcası Muzaffer İlgaz, eşiyle boşanma evresinde olan Ali Yavuz’un barışmak için meskene geldiğini belirterek, “Melek ve Ali birbirlerinden ayrılmak için yazı almışlar. Ali barışalım diyerek meskene gelmiş. Meskene gelince bu katliamı yapmış. Barışmak için gelmiş lakin sen beni konuttan kovdun diyerek Melek barışmak istememiş. Bir daha seninle barışmam demiş. Ne yaptıysa hepsini bıçaklamış. Jandarma arıyordu meskende cenazesini bulmuşlar” dedi.

“İlk eşinden de şiddet gördü”

Melek Yavuz’un birinci eşinden de şiddet gördüğünü ve bu yüzden boşandığını söyleyen Muzaffer İlgaz, “İkisinin de ikinci evlilikleri oluyor. Bu olay son olsun. Bayan cinayetlerinin bitmesi lazım. Devamı olmasın. Her olduğunda bir ocak sönüyor. Bayana el kalkmasın. Güzel bir şey değil” sözlerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Melek Yavuz’un, yarın Büyüksekiler köyünde aile kabristanlığında defin edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin