Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölen bayanın amcası konuştu: Barışmak için geldiği konutta katliam yaptı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Büyüksekiler köyünde boşanma etabında olan ve eşini öldürüp kaynanasını da ağır yaralayan şahsın farklı yaşadığı eşinin meskenine barışmak için geldiği ortaya çıktı.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Büyüksekiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Yavuz (50), gece saatlerinde Suluca köyünden 37 T 3004 plakalı ticari taksi ile boşanma sürecinde olduğu ve farklı yaşadığı eşi Melek Yavuz (34)’un Büyüksekiler köyündeki konutuna gitti. Burada Ali Yavuz ile boşanma etabındaki eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş (68) ortasında tartışma çıkması üzerine Ali Yavuz, eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melek Yavuz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamazken, annesi Ayşe Karakaş ise ağır bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Öte yandan olay yerinden kaçan Ali Yavuz’un da intihar ederek ömrüne son verdiği öğrenildi. Olayın akabinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna gelen yakınları, hudut krizleri geçirdi. Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Melek Yavuz’un amcası Muzaffer İlgaz, eşiyle boşanma evresinde olan Ali Yavuz’un barışmak için meskene geldiğini belirterek, “Melek ve Ali birbirlerinden ayrılmak için yazı almışlar. Ali barışalım diyerek meskene gelmiş. Meskene gelince bu katliamı yapmış. Barışmak için gelmiş lakin sen beni konuttan kovdun diyerek Melek barışmak istememiş. Bir daha seninle barışmam demiş. Ne yaptıysa hepsini bıçaklamış. Jandarma arıyordu meskende cenazesini bulmuşlar” dedi.

“İlk eşinden de şiddet gördü”

Melek Yavuz’un birinci eşinden de şiddet gördüğünü ve bu yüzden boşandığını söyleyen Muzaffer İlgaz, “İkisinin de ikinci evlilikleri oluyor. Bu olay son olsun. Bayan cinayetlerinin bitmesi lazım. Devamı olmasın. Her olduğunda bir ocak sönüyor. Bayana el kalkmasın. Güzel bir şey değil” sözlerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Melek Yavuz’un, yarın Büyüksekiler köyünde aile kabristanlığında defin edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin