Ölen bayanın amcası konuştu: Barışmak için geldiği konutta katliam yaptı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Ölen bayanın amcası konuştu: Barışmak için geldiği konutta katliam yaptı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Büyüksekiler köyünde boşanma etabında olan ve eşini öldürüp kaynanasını da ağır yaralayan şahsın farklı yaşadığı eşinin meskenine barışmak için geldiği ortaya çıktı.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Büyüksekiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Yavuz (50), gece saatlerinde Suluca köyünden 37 T 3004 plakalı ticari taksi ile boşanma sürecinde olduğu ve farklı yaşadığı eşi Melek Yavuz (34)’un Büyüksekiler köyündeki konutuna gitti. Burada Ali Yavuz ile boşanma etabındaki eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş (68) ortasında tartışma çıkması üzerine Ali Yavuz, eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melek Yavuz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamazken, annesi Ayşe Karakaş ise ağır bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Öte yandan olay yerinden kaçan Ali Yavuz’un da intihar ederek ömrüne son verdiği öğrenildi. Olayın akabinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna gelen yakınları, hudut krizleri geçirdi. Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Melek Yavuz’un amcası Muzaffer İlgaz, eşiyle boşanma evresinde olan Ali Yavuz’un barışmak için meskene geldiğini belirterek, “Melek ve Ali birbirlerinden ayrılmak için yazı almışlar. Ali barışalım diyerek meskene gelmiş. Meskene gelince bu katliamı yapmış. Barışmak için gelmiş lakin sen beni konuttan kovdun diyerek Melek barışmak istememiş. Bir daha seninle barışmam demiş. Ne yaptıysa hepsini bıçaklamış. Jandarma arıyordu meskende cenazesini bulmuşlar” dedi.

“İlk eşinden de şiddet gördü”

Melek Yavuz’un birinci eşinden de şiddet gördüğünü ve bu yüzden boşandığını söyleyen Muzaffer İlgaz, “İkisinin de ikinci evlilikleri oluyor. Bu olay son olsun. Bayan cinayetlerinin bitmesi lazım. Devamı olmasın. Her olduğunda bir ocak sönüyor. Bayana el kalkmasın. Güzel bir şey değil” sözlerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Melek Yavuz’un, yarın Büyüksekiler köyünde aile kabristanlığında defin edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda otomobil takla atti 3 yarali TpyMbRqy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da otomobil takla attı: 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarparak takla atması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Çorum-Alaca karayolu 32. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaca istikametinde seyir halinde olan Orhan A. idaresindeki 19 KF 350 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Burakcan A. ve Ramazan A. otomobilde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan sürücü, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin