Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Ölen bayanın amcası konuştu: Barışmak için geldiği konutta katliam yaptı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Büyüksekiler köyünde boşanma etabında olan ve eşini öldürüp kaynanasını da ağır yaralayan şahsın farklı yaşadığı eşinin meskenine barışmak için geldiği ortaya çıktı.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Büyüksekiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Yavuz (50), gece saatlerinde Suluca köyünden 37 T 3004 plakalı ticari taksi ile boşanma sürecinde olduğu ve farklı yaşadığı eşi Melek Yavuz (34)’un Büyüksekiler köyündeki konutuna gitti. Burada Ali Yavuz ile boşanma etabındaki eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş (68) ortasında tartışma çıkması üzerine Ali Yavuz, eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melek Yavuz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamazken, annesi Ayşe Karakaş ise ağır bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Öte yandan olay yerinden kaçan Ali Yavuz’un da intihar ederek ömrüne son verdiği öğrenildi. Olayın akabinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna gelen yakınları, hudut krizleri geçirdi. Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Melek Yavuz’un amcası Muzaffer İlgaz, eşiyle boşanma evresinde olan Ali Yavuz’un barışmak için meskene geldiğini belirterek, “Melek ve Ali birbirlerinden ayrılmak için yazı almışlar. Ali barışalım diyerek meskene gelmiş. Meskene gelince bu katliamı yapmış. Barışmak için gelmiş lakin sen beni konuttan kovdun diyerek Melek barışmak istememiş. Bir daha seninle barışmam demiş. Ne yaptıysa hepsini bıçaklamış. Jandarma arıyordu meskende cenazesini bulmuşlar” dedi.

“İlk eşinden de şiddet gördü”

Melek Yavuz’un birinci eşinden de şiddet gördüğünü ve bu yüzden boşandığını söyleyen Muzaffer İlgaz, “İkisinin de ikinci evlilikleri oluyor. Bu olay son olsun. Bayan cinayetlerinin bitmesi lazım. Devamı olmasın. Her olduğunda bir ocak sönüyor. Bayana el kalkmasın. Güzel bir şey değil” sözlerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Melek Yavuz’un, yarın Büyüksekiler köyünde aile kabristanlığında defin edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu

Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin