Oleksandr Zubkov, Trabzon’daki maçları boş geçmedi - Karabük Haber Postası
oleksandr zubkov trabzondaki maclari bos gecmedi yYvvwhyt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Oleksandr Zubkov, Trabzon’daki maçları boş geçmedi

Trabzonspor’un ikinci transfer devrinde takımına kattığı Ukraynalı futbolcu Oleksandr Zubkov, Trabzon’daki maçları boş geçmedi ve 7 gol, 2 asistle oynadı. Deplasmanda sessiz olan Zubkov, Kasımpaşa maçıyla dış alandaki sessizliğini bozmak istiyor.

Ukrayna grubu Shakhtar Donetsk 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a transfer olan Ukraynalı futbolcu Zubkov, kısa müddette 9 gol katkısı yaptı. Ligde 5 ve kupada 2 gol atan Zubkov, 2 de asist yaptı.

Ligdeki 10 maçta 591 dakika misyon alan 5 gol ve 2 asist yapan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 müsabakada 279 dakika forma giyip 2 gol kaydeden Zubkov, son haftalarda 11’in değişmez isimlerinden oldu.

Trabzon’da boşu yok

Oleksandr Zubkov, ataktaki bu tesirli performansını Papara Park’ta maçlardaki gerçekleştirdi. 28 yaşındaki futbolcu, ligde Çaykur Rizespor’a karşı 2, Atakaş Hatayspor, Göztepe ve Alanyaspor maçlarında 1’er gol atarken,

Türkiye Kupası’nda da Bodrum FK ve Göztepe müsabakalarında da 1’er gol sevinci yaşadı. Ukraynalı futbolcu ayrıca ligde oynadıkları Gaziantep FK ve Alanyaspor maçlarında da 1’er asist yaptı.

Sıra deplasmanda

Zubkov, bu dönem deplasman maçlarında şimdi golle buluşamadı. Ukraynalı futbolcu, dış sahada ligde 4, kupada da 1 olmak toplam 5 karşılaşmada gol ya da asist katkısı sağlayamadı. 28 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa maçıyla birlikte bu suskunluğunu bozmak istiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dikkat dagitan ortama ragmen dikkat cekmeyi basardilar CWuqJHIv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Dikkat dağıtan ortama rağmen dikkat çekmeyi başardılar

Bartın’da kent meydanında gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliğine katılanlar, çevredeki ses ve gürültüye rağmen pür dikkat kitap okuyarak, dikkat çekmeyi başardı.

Kültür ve Turizm bakanlığı organizesiyle ve 62. Kütüphane Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliği, Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. İl Halk Kütüphanesi girişimiyle düzenlenen etkinliğe kütüphaneciler, öğrenciler, izciler, gençlik liderleri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar meydandaki, oynayan çocukların sesi, lunaparktaki çarpışan araç ve salıncakların gürültülerine rağmen 30 dakika boyunca kitap okudu. Dikkat dağıtan ortama rağmen pür dikkat, kitaplarını okuyan grup, alandan geçen bazı insanların dikkatini çekmeyi başardı. Kitap okuyanları gören vatandaşlardan kimisi dikkatle kitap okuyanlara bakarken, kimileri ise cep telefonu ile etkinliği görüntüledi. Bazıları ise alanda bulunan gezici kütüphaneden bir kitap alarak, grubun arasına karıştı.

Etkinlik hakkında bilgi veren İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran, ’’Tüm Türkiye genelinde 62. Kütüphane Haftası nedeniyle eş güdümlü olarak Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenlendi. Bartın Halk Kütüphanesi olarak kitap okuma etkinliğini, Bartın Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Meydanda 30 dakika boyunca sessizce kitap okuyan grup, etkinlik sonunda sessizce alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin