karabuk
İmsak 05:51
Güneş 07:16
Öğle 13:07
İkindi 16:14
Akşam 18:48
Yatsı 20:07
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öldürülen kadının kızının feryatları yürekleri dağladı

Samsun’da eşinin kardeşi tarafından öldürülen 3 çocuk annesi kadının öldürülme anının cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, Samsun’un Terme ilçesinin kırsal mahallesi olan İlimdağ’da 1 Ağustos’ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Demir (40), arazi anlaşmazlığı yüzünden kardeşinin eşi 3 çocuk annesi Fatma Demir’i (37) 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında Fatma Demir’i Mustafa Demir’in annesi Esme Demir ile lise öğrencisi oğlu Ü.D.’nin tutup, Mustafa Demir’in bıçakladığı ileri sürüldü. Fatma Demir olay yerinde hayatını kaybederken, olaydan sonra kaçan Mustafa Demir, annesi Esme Demir ile lise öğrencisi oğlu Ü.D., jandarmanın takibi sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olayın hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde ölen kadının kızının feryatları yürekleri dağlarken, Fatma Demir’in yerde can çekişmesi ve katil ile annesinin olay yerinden tarım aracı patpat ile geri geri kaçmaları olayın dehşetini gözler önüne serdi. Olaydan sonra otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderilen Fatma Demir’in 24 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili savcılık soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sadet
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Mart, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Saadet Partisi’nden “Adalet Sofrası” İftarı

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Adalet Sofrası” iftar programı, yoğun katılım ve güçlü bir gönül birlikteliği ile gerçekleştirildi.

. Yaklaşık 350 davetlinin aynı sofrada buluştuğu programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

İftar programına farklı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, ayrışma yerine birleşmenin, ötekileştirme yerine kucaklaşmanın esas alınması gerektiği ifade edildi. “Adalet Sofrası”nın yalnızca bir iftar organizasyonu olmadığı belirtilerek, adaletin, hakkaniyetin ve toplumsal dayanışmanın simgesi olduğu dile getirildi. Sofrada ekmek bölüşülürken, milletin yaşadığı sıkıntıların da ele alındığı ve çözüm iradesinin ortaya konulduğu kaydedildi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, programa katılarak destek veren tüm siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür edildi. Program, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun daim olması temennisiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin