Reklam
Reklam
oldurme sucundan 15er yil hapis cezasi bulunan 3 kisi yakalandi Zz69faAN jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Öldürme suçundan 15’er yıl hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

Samsun’da “kasten öldürme” suçundan 15’er yıl hapis cezası bulunan 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde ve ilçelerde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, “kasten öldürme” suçundan 15’er yıl hapis cezasıyla aranan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde bir marketin önünde yakalanan U.M. (29), Ü.M. (34) ve B.M. (27) tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bahcelievler ilkogretim okulu ogrencileri kitap fuarinda yLxSpITb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri kitap fuarında

Zonguldak Belediyesi’nin sahil kordonunda düzenlediği kitap fuarı, 85 yazar ve 50 yayınevini ağırlıyor. 17 Mayıs’a kadar açık kalacak fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuarı Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri de ziyaret ederek keyif dolu anlar geçirdi.

Zonguldak Belediyesince sahil kordonunda düzenlenen ve 85 yazar ile 50 yayınevini bir araya getiren kitap fuarı, törenle kapılarını açtı. Açılışta yapılan konuşmada, bilgi çağında okuyan ve okutanın desteklenmesi gerektiği, bu tip etkinliklerin öneminin altı çizildi. Fuarı ziyaret eden kitapseverler, yazarlarla sohbet etme ve söyleşilere katılma imkanı buldu. Etkinliğin ilk konukları arasında öğrenciler de yer aldı. Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri, stantları ziyaret ederek kitapları inceledi ve beğendikleri eserleri satın aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin