Karabük Postası tarafından
30 Aralık, 2021 13:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Olcay Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te uydu üzerinden yayın yapan BRTV televizyonunda teknik müdürlük yapan ve rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Turgut Olcay Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden BRTV Teknik Müdürü Olcay Ulusoy(35) için memleketi Karabük’te tören düzenlendi. İlk olarak görev yaptığı televizyon binasının önüne getirilen Ulusoy'un naaşı buradaki dua ve helallik sonrası Fevzi Çakmak Camii’ne getirildi. Genç teknisyen Ulusoy’un cenaze törenine yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, kurum müdürleri, mesai arkadaşları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazına müteakip İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ulusoy’un naaşı Zopran köyü aile mezarlığında toprağa verildi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin