Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2018 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Okullarda geçici kadroda çalışan personel bilgilendirildi

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadroya geçirilen ve il genelinde bulunan Okul/Kurumlarımızda geçici işçi kadrosunda görev yapan personele yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim  Müdürü  Ali Köse, Şube Müdürleri  Muhammet Nuri Ataseven ve Erdal Üngeren, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Oktay Köse ile Destek Hizmetleri Personeli Hüseyin Elmacı ve il genelindeki okul ve kurumlarda görev yapan işçiler katıldı.

Toplantıda koşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse; “Bu ilin Millî Eğitim Müdürü olarak öncelikle hepinizi tebrik ediyor ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü göreve başladığınız günden beri Müdürlüğümüze hiçbiriniz ile ilgili bir olumsuzluk intikal etmedi. Bu bağlamda sorumlu olduğunuz okul yöneticilerini ve Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticilerini de tebrik ediyorum. Sizlere tavsiyem işinizin inceliklerini çok iyi öğrenip uygulamanızdır. Temizlik ve hizmet başlı başına bir uzmanlık alanıdır. Standart oluşturmanız ve standartlarınızı yükseltmeniz lazım. Ayrıca kıyafetimiz ve davranışlarımız da görevimizle uyumlu olmalıdır. Okul, kurum personelimiz ve idarecilerimiz ile ilişkilerimizdeki hassasiyetlerimizi koruyalım. Örnek davranış ve çalışmalarınızın devamını diliyorum, sizlere güveniyorum” dedi.

Kadroya geçiş işlemleri, işçilerin sosyal ve mali hakları, iş sağlığı ve güvenliği konularında katılımcılara bilgilendirmelerde bulunulmasının akabinde işçilerin sorularının ilgili personel tarafından cevaplandırılmasının ardından toplantı son buldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin