Okulda bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Eslem Sare, Bartın’da toprağa verildi
İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bir okulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Eslem Sare Bulut, memleketi Bartın’da düzenlenen cenaze
İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki bir okulda yaşanan bıçaklı saldırıda ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 10 yaşındaki Eslem Sare Bulut, memleketi Bartın'da son yolculuğuna uğurlandı.
Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana gelen olayda 8 öğrenci yaralanmış, küçük Eslem hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetmişti. Saldırıda yaralanan diğer 7 öğrencinin tedavisi ise devam ediyor.
Bartın'ın Kumluca beldesi Güvendik Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, eski Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazının ardından kılınan namaz sonrası Eslem Sare'nin naaşı aile mezarlığında toprağa verildi.
Kaynak: İHA
İlgili Haberler
Yorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.
