Reklam
Reklam

Okul Sporları Masa Tenisi Grup Müsabakaları Karabük’te Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2023 15:32 tarihinde yayınlandı
0
Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. 13 ilden 20 takımın katıldığı organizasyonda 200 sporcu mücadele edecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta konuşan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; kentte organizasyonların düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, spor altyapısının güçlü olduğunu bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir il haline geldiklerini belirtti.
Müdür Güven; “Üç gün boyunca ilimizde devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Düzenlenen seramoniye Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Okul Sporları İl Tertip Kurulu, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı..
Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin