Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2023 15:32 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Masa Tenisi Grup Müsabakaları Karabük’te Başladı

Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. 13 ilden 20 takımın katıldığı organizasyonda 200 sporcu mücadele edecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta konuşan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; kentte organizasyonların düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, spor altyapısının güçlü olduğunu bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir il haline geldiklerini belirtti.
Müdür Güven; “Üç gün boyunca ilimizde devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Düzenlenen seramoniye Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Okul Sporları İl Tertip Kurulu, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı..
Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxxaxa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Mayıs, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleriyle kutlanacak

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Gençlik Haftası Kutlama Programı” açıklandı. 14-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde konserlerden turnuvalara, sergilerden doğa yürüyüşüne kadar birçok faaliyet gençlerle buluşacak.

“Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla hazırlanan programın ilk etkinliği, 14 Mayıs Perşembe günü Safranbolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek bağlama konseri olacak. 15 Mayıs Cuma günü ise Stadyum Genç Ofis’te el sanatları ve resim sergisi, akıl ve zeka oyunları turnuvası ile şiir dinletisi gerçekleştirilecek.

Etkinlikler 16 Mayıs Cumartesi günü de yoğun şekilde devam edecek. Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda “İyilik Oryantiringi”, “GSB Sanat Sokağı” ve “Gençlik ve Spor Festivali” düzenlenecek. Aynı gün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Satranç Salonu’nda satranç turnuvası başlayacak.

17 Mayıs Pazar günü Sarıçiçek Göleti çevresinde gerçekleştirilecek “Ormanlar Benim Doğa Yürüyüşü” ile gençler doğayla iç içe bir etkinlikte buluşacak.

18 Mayıs Pazartesi günü ise kültür ve spor etkinlikleri ön plana çıkacak. Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda piyano, keman ve gitar konseri düzenlenecek. Safranbolu Eski Çarşı’da fotoğraf yarışması yapılırken, Karabük Gençlik Merkezi’nde masa tenisi turnuvası gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Salı günü kutlamalar resmi törenlerle devam edecek. Yenişehir Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni yapılacak, ardından Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı gerçekleştirilecek.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet ederek, 19 Mayıs ruhunun gençlerin enerjisiyle hep birlikte yaşatılacağını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin