Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2023 15:32 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Masa Tenisi Grup Müsabakaları Karabük’te Başladı

Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. 13 ilden 20 takımın katıldığı organizasyonda 200 sporcu mücadele edecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta konuşan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; kentte organizasyonların düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, spor altyapısının güçlü olduğunu bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir il haline geldiklerini belirtti.
Müdür Güven; “Üç gün boyunca ilimizde devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Düzenlenen seramoniye Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Okul Sporları İl Tertip Kurulu, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı..
Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin