Reklam
Reklam
66f51405af8ca jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Eylül, 2024 10:58 tarihinde yayınlandı
0

Okul Servisleri ve Okul Çevrelerinde Denetimler Sürüyor

Karabük’te Emniyet ve Jandarma Ekipleri, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli bir şekilde eğitim görmelerini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okul servislerine ve okul çevresine yönelik yürütülen denetimlerle, öğrenci güvenliğinin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor.

SERVİS ARAÇLARINA TİTİZ DENETİM

Gerçekleştirilen denetimlerde, servis araçlarının teknik donanımı, emniyet kemeri kullanımı, sürücü belgeleri ve sigorta gibi unsurlar titizlikle inceleniyor. Özellikle servis şoförlerinin kurallara uygun davranmaları, araçların yeterli güvenlik donanımına sahip olmaları gibi konularda hiçbir eksikliğe izin verilmiyor. Ayrıca, araçların belirlenen hız sınırlarına uyması ve çocukların güvenli bir şekilde taşınması sağlanıyor.

OKUL ÇEVRESİNDE HUZUR VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Okul çevresinde de denetim ve kontroller artırılarak, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmaları için her türlü önlem alınıyor. Emniyet ve Jandarma Ekipleri, okul önlerinde trafik düzenlemelerinden, çevredeki şüpheli hareketlere kadar geniş bir çerçevede denetim yaparak hem öğrenci hem de velilerin huzurlu bir eğitim yılı geçirmesi için çalışıyor.

Bu denetimlerin önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceği ve çocukların güvenliği için alınan önlemlerin daha da genişletileceği bildirildi. Yetkililer, toplumun bu konuda duyarlı olmasını ve kurallara uyulmasının önemini vurgularken, vatandaşlardan şüpheli durumları yetkililere bildirmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ara secim tamamlandi 4 beldede baskanlar belli oldu EOaJ71ya
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta ara seçim tamamlandı: 4 beldede başkanlar belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu’nun kararıyla belde statüsü kazanan Tokat’ın 4 yerleşim yerinde gerçekleştirilen ara seçimlerde sandıklar kapandı. Resmi olmayan sonuçlara göre 5 bin 682 seçmenin oy kullandığı seçimlerde AK Parti 2, CHP 1 ve MHP 1 beldede belediye başkanlığını kazandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşçu beldesinde 1001 ve 1002 nolu sandıklarda kullanılan oyların sayımının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı rakiplerini geride bırakarak seçimi kazandı. İki sandıkta MHP toplam 373 oy alırken, Büyük Birlik Partisi (BBP) 266 oyda kaldı.

Almus ilçesine bağlı Bağtaşı beldesinde ise AK Parti açık ara üstünlük sağladı. Dört sandıkta kullanılan oyların sayımına göre AK Parti toplam 722 oy alırken, CHP 19, Yeniden Refah Partisi 13 ve Saadet Partisi 5 oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Bağtaşı’nda belediye başkanlığını kazandı.

Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik beldesinde seçim yarışı AK Parti ile CHP arasında geçti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda CHP toplam 877 oy alırken, AK Parti 803 oyda kaldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, Çevrecik beldesinde seçimi kazanan parti oldu.

Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü beldesinde ise AK Parti üstünlüğü dikkat çekti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda AK Parti toplam 911 oy alırken, Anahtar Parti 208 oyda kaldı. Diğer partiler ise sınırlı sayıda oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Yolüstü beldesinde belediye başkanlığını kazandı.

Tokat’ta gerçekleştirilen ara seçimlerde AK Parti Bağtaşı ve Yolüstü beldelerinde, CHP Çevrecik beldesinde, MHP ise Kuşçu beldesinde belediye başkanlığını kazanan parti oldu. Resmi sonuçların ilçe seçim kurullarının kesinleştirme işlemlerinin ardından açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin