Reklam
Reklam
66d59b80ce7b1 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti
– Ordu‘da uyum haftası kapsamında okula gelen 7 yaşında Miray, okul bahçesinde öğretmeninin kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetti

Ordu‘da, ‘uyum haftası’ kapsamında okuluna giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan, okulun beden eğitimi öğretmeninin kullandığı lüks cipin okul bahçesinde çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesi Saray Mahallesi’ndeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyum haftası kapsamında ilk kez okula giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan (7), okulun demir kapısının önünde oynadığı esnada, okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni B.K., 52 BK 790 plakalı Mercedes GLB 200 marka cipi ile okulun bahçesine girmek istedi. Okulun bahçe kapısının açılmasının ardından cipi ile hareket eden öğretmen B.K., okul bahçesinde oynayan Miray Arslan’ı fark edemeyerek çiğnedi.

Hastanede hayatını kaybetti
Cipin altında kalan ve ağır yaralanan çocuk, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Miray Arslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yakup ve Eda çiftinin 2 çocuğundan biri olan Miray’ın, ilk kez okula geldiği öğrenilirken, sürücü B.K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayı göre mahalle sakini Rabia Doruk, “Okula girerken çocuğun kafasından ve ayağından geçti. Okul beden eğitimi ve spor öğretmeni. Çocuk okula yeni başlamış, annesi de buradaymış. Ben korktum, elim ayağım titredi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Haziran, 2026 14:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den Karabük’ün geleceğine değerlendirme toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçe başkanları bir araya gelerek Karabük’ün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak akıl ve güçlü istişare anlayışıyla hareket etmeye devam edecekleri vurgulanarak, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Karabük’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti teşkilatının, Karabük’ün kalkınması ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi adına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin