Reklam
Reklam
66d59b80ce7b1 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti
– Ordu‘da uyum haftası kapsamında okula gelen 7 yaşında Miray, okul bahçesinde öğretmeninin kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetti

Ordu‘da, ‘uyum haftası’ kapsamında okuluna giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan, okulun beden eğitimi öğretmeninin kullandığı lüks cipin okul bahçesinde çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesi Saray Mahallesi’ndeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyum haftası kapsamında ilk kez okula giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan (7), okulun demir kapısının önünde oynadığı esnada, okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni B.K., 52 BK 790 plakalı Mercedes GLB 200 marka cipi ile okulun bahçesine girmek istedi. Okulun bahçe kapısının açılmasının ardından cipi ile hareket eden öğretmen B.K., okul bahçesinde oynayan Miray Arslan’ı fark edemeyerek çiğnedi.

Hastanede hayatını kaybetti
Cipin altında kalan ve ağır yaralanan çocuk, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Miray Arslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yakup ve Eda çiftinin 2 çocuğundan biri olan Miray’ın, ilk kez okula geldiği öğrenilirken, sürücü B.K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayı göre mahalle sakini Rabia Doruk, “Okula girerken çocuğun kafasından ve ayağından geçti. Okul beden eğitimi ve spor öğretmeni. Çocuk okula yeni başlamış, annesi de buradaymış. Ben korktum, elim ayağım titredi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayinin yesilirmak ile birlesme noktasinda su seviyesi yukseldi HgwqyjNd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kelkit Çayı’nın Yeşilırmak ile birleşme noktasında su seviyesi yükseldi

Kelkit Çayı’nın birleşerek Yeşilırmak’ı oluşturduğu Tokat ile Amasya arasındaki Boğazkesen mevkiinde artan su debisi havadan görüntülendi.

Gümüşhane ili sınırları içerisinde yer alan Çimen Dağları ve Gümüşhane Dağları’ndan doğan Kelkit Çayı, Tokat’ın Erbaa ilçesi ile Amasya’nın Taşova ilçesi arasında bulunan Boğazkesen mevkiinde Yeşilırmak ile birleşiyor. Birleşme noktası olan Boğazkesen Köprüsü’nde yaşanan debideki artış dron ile görüntülendi. Yağışların ardından debisi yükselen çayların geniş bir alana yayıldığı görüldü. Kahverengiye dönen suyun güçlü akışı dikkat çekerken, izlenmeye değer bir görsel oluştu. Bölgedeki tarım arazilerinin suya yakın alanlarında taşkın izleri görülürken, Boğazkesen Köprüsü’nün Tokat ile Amasya arasındaki ulaşımı sağlamaya devam ettiği gözlendi. Yeşilırmak’ın oluştuğu nokta olarak bilinen Boğazkesen hem doğal yapısı hem de tarihi geçiş güzergâhı olması nedeniyle bölgenin önemli noktaları arasında yer alıyor.

Yeşilırmak debisinin yükseldiğini söyleyen yöre sakinlerinden Hakan Uca, “Amasya ile Tokat arasında tarihi Boğazkesen Köprüsü’nde eşsiz bir noktadayız. Tozan ve Kelkit çaylarının birleştiği noktada suların debisinin yükselmesiyle adeta görsel bir şölen oluştu. Buradaki doğa olayımızı daha net ve anlaşılır bir şekilde de çektik. İnşallah daha kötüye gitmez” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin