Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
66d59b80ce7b1 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 14:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti

Okul hayatının ilk gününde öğretmeninin çarptığı Miray hayatını kaybetti
– Ordu‘da uyum haftası kapsamında okula gelen 7 yaşında Miray, okul bahçesinde öğretmeninin kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetti

Ordu‘da, ‘uyum haftası’ kapsamında okuluna giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan, okulun beden eğitimi öğretmeninin kullandığı lüks cipin okul bahçesinde çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesi Saray Mahallesi’ndeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyum haftası kapsamında ilk kez okula giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan (7), okulun demir kapısının önünde oynadığı esnada, okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni B.K., 52 BK 790 plakalı Mercedes GLB 200 marka cipi ile okulun bahçesine girmek istedi. Okulun bahçe kapısının açılmasının ardından cipi ile hareket eden öğretmen B.K., okul bahçesinde oynayan Miray Arslan’ı fark edemeyerek çiğnedi.

Hastanede hayatını kaybetti
Cipin altında kalan ve ağır yaralanan çocuk, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Miray Arslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yakup ve Eda çiftinin 2 çocuğundan biri olan Miray’ın, ilk kez okula geldiği öğrenilirken, sürücü B.K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayı göre mahalle sakini Rabia Doruk, “Okula girerken çocuğun kafasından ve ayağından geçti. Okul beden eğitimi ve spor öğretmeni. Çocuk okula yeni başlamış, annesi de buradaymış. Ben korktum, elim ayağım titredi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kp idmanyurdu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu’ndan Nefes Kesen Galibiyet: 3-2

Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Maça etkili başlayan Karabük İdmanyurdu, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurdu. Ancak Fatsa Belediyespor, oyundan kopmayarak skora denge getirdi ve ilk yarı karşılıklı gollerle tamamlandı.

İkinci yarıda tempo daha da yükselirken, Karabük İdmanyurdu Spor 87. dakikada golü buldu ve yeniden üstünlüğü ele aldı. Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa İlçe Stadyumu’ndan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla birlikte Karabüklü taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma boyunca ortaya konan mücadele ve tempo ise izleyenlerden tam not aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin