Okul Çevrelerinde Güvenlik ve Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66e3f3da01262 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
13 Eylül, 2024 11:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Okul Çevrelerinde Güvenlik ve Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı

Karabük’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte, öğrenci güvenliğinin sağlanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, okulların çevresinde yoğun güvenlik ve trafik denetimlerini sürdürüyor.

Yapılan açıklamada, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak için denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı. Güvenlik güçleri, okul çevrelerinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik akışını düzenlemek, yayaların güvenli geçişlerini sağlamak ve okul önlerinde oluşabilecek olası tehlikelere karşı önlem almak amacıyla devriye faaliyetleri artırırken, okul servis araçlarına yönelik denetimlerin de sıkılaştırıldığı ve servis sürücülerinin kurallara uygun davranmaları için gerekli kontrollerin yapıldığı belirtildi.

Yapılan bu denetimlerin; çocukların huzur içinde okula gidip gelebilmesini sağlamak için eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği bildirildi. Yetkililer, vatandaşlardan da dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını isteyerek, güvenli bir eğitim – öğretim dönemi geçirilmesi için iş birliği çağrısında bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin