Reklam
Reklam
okul bahcesinde birinci sinif ogrencisine carpan ogretmen adliyeye sevk edildi VauVIvAy jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Okul bahçesinde birinci sınıf öğrencisine çarpan öğretmen adliyeye sevk edildi

Ordu’da, ‘uyum haftası’ kapsamında okuluna giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan’a, kullandığı cip ile çarparak hayatını kaybetmesine yol açan okulun beden eğitimi ve spor öğretmeni, adliyeye sevk edildi.

Olay, Altınordu ilçesi Saray Mahallesi’ndeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyum haftası kapsamında ilk kez okula giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan’a (7), okul bahçesindeki demir kapının önünde okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni B.K., 52 BK 790 plakalı Mercedes GLB 200 marka cipi ile çocuğu fark edemeyerek çarptı. Cipin altına kalan ve ağır yaralanan Miray Arslan, kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan öğretmen B.K., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. B.K.’nın adliyedeki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, Yakup ve Eda çiftinin 2 çocuğundan biri olan ve ilk kez okula gittiği öğrenilen Miray, Giresun’un Piraziz ilçesinde toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Haziran, 2026 13:59 tarihinde yayınlandı
0

İstanbul Pendik’e Yeniceli Muhtar

İstanbul Pendik Bahçelievler Mahallesi’nde eski muhtarın vefatının ardından gerçekleştirilen ara seçimde mahalle sakinlerinin tercihi Serpil Berak’tan yana oldu. Yeniceli nüfusuna kayıtlı olan Berak, seçimde aldığı 600 oyla mahallenin yeni muhtarı seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği seçim sürecinde oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı ve oy sayımı gerçekleştirildi. Sayım sonuçlarının resmi tutanaklarla ilan edilmesiyle birlikte Serpil Berak’ın muhtarlığı kesinleşti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından mahallede yeni bir dönem başlarken, vatandaşların gözü de yeni muhtar Serpil Berak’ın hayata geçireceği hizmet ve projelere çevrildi. Mahalle sakinleri, Berak’ın önümüzdeki süreçte Bahçelievler Mahallesi’nin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmesini bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin