Okan Kocuk: "Turu geçen taraf olmak istiyoruz" - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
okan kocuk turu gecen taraf olmak istiyoruz AQGRjdle
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Okan Kocuk: “Turu geçen taraf olmak istiyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor kalecisi Okan Kocuk, KF Shkendija galibiyetinin ardından Samsun’da da iyi bir skor alarak turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında deplasmanda Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija’yı 1-0 yenen Samsunspor’da kaleci Okan Kocuk maç sonunda açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Okan Kocuk, “Yeni hocamızla ilk maçımıza çıktık. Kazandığımız için mutluyuz. Oyun anlamında bazı sorunlar var. Yeni hocamızla iyi bir ivme yakalamak istiyoruz. Fink ile 2-3 defa antrenman yapabildik. Bize tecrübelerini aktarmaya çalıştı. İçeride güzel bir enerji var. Biz de hocamızın isteklerini en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyoruz. Bugün galip gelmek çok önemliydi. Samsun’a avantajlı skorla dönmek de önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Samsun’da da iyi bir oyun ve skorla turu geçen taraf olmak istiyoruz” dedi.

İrfan Can Eğribayat ile girdiği forma rekabetinin takıma olumlu yansıdığını da dile getiren Kocuk, “Takım içerisinde çok güzel bir rekabet var. 2 çok iyi kalecimiz var. Hocamız kime şans verirse, kim oynarsa oynasın Samsunspor için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Kimin oynayıp, oynamayacağı hiç önemli değil. Çünkü en önemlisi Samsunspor camiası. Samsunspor’a kimin faydası dokunacaksa o sahada yer alacaktır. İrfan Can Eğribayat ile güzel bir rekabet içerisindeyiz. Bunun takıma da güzel yansıyacağını düşünüyorum. Umarım ivme yakalayarak yukarılara doğru gideriz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boludan adanaya bayram ziyaretine giden 16 yasindaki kiz kayboldu Xcz6jtxZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’dan Adana’ya bayram ziyaretine giden 16 yaşındaki kız kayboldu

Bolu’da yaşayan Başaran ailesi, bayram ziyareti için Adana’ya gönderdikleri 16 yaşındaki kızlarından beş gündür haber alamıyor. Aile, kızlarının alıkonulduğunu iddia ederek sorumlular hakkında şikayetçi oldu.

Olay, 15 Mart tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Bolu’da yaşayan Başaran ailesi, çocukları Ayşe Başaran, Furkan Başaran ve Tuğba Başaran’ı bayram ziyareti için Adana’da bulunan babaanneleri ve dedelerinin yanına gönderdi. Üç kardeşin Bolu Otogarı’ndan 13 Mart tarihinde otobüse binerek Adana’ya gittikleri öğrenildi.

İddiaya göre 16 yaşındaki Ayşe Başaran, yaklaşık 15 gün önce sosyal medya üzerinden tanıştığı Asel Sönmez (15) ile görüşmeye başladı. Bayram ziyareti sırasında Ayşe, yaklaşık bir hafta önce arkadaşını iftara babaannesinin evine davet etti. İftar sırasında iki kızın birlikte lavaboya gittikleri, ardından “bakkala gidiyoruz” diyerek evden ayrıldıkları ve bir daha geri dönmedikleri öne sürüldü. Aile, kızlarına ulaşamayınca Asel Sönmez’in annesiyle irtibata geçti. Ancak iddiaya göre Sönmez’in annesi, Ayşe’nin Adana’nın Seyhan Mahallesine bağlı Dağlıoğlu Gülbahçesi civarına bırakıldığını söyledi. Aile ise kızlarının neden babaannesine teslim edilmediğini sorguladı. Ailenin, Asel Sönmez ve henüz ismi öğrenilemeyen annesi hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

“Biz bu aileden şikayetçiyiz”

Kızı Ayşe Başaran’ın kaçırıldığını öne süren acılı baba Ahmet Başaran, “Ayın 13’ünde kızım Ayşe Başaran, Furkan Başaran ve Tuğba Başaran’ı bayram ziyareti için Adana’ya babaannesinin, dedesinin yanına göndermiştim. Ayın 15’inde büyük kızım Ayşe Başaran, Asel Sönmez (15) isimli arkadaşı tarafından 15 gün içerisinde Instagram’da tanışıp kızımı alıkoyup kendi evinde polisten habersiz, babaannesi ve dedesinden habersiz iki gün boyunca Asel Sönmez ve annesi evlerinde saklamışlardır. Biz bu konu hakkında Asel Sönmez’in annesiyle görüştüğümüzde, Dağlıoğlu Gülbahçesi’ne bıraktığı söylenilmiştir. Çocuk Şube’ye bilgisi verilmiş olup eşimin, Asel Sönmez’in annesine ’Kızımız Ayşe Başaran’ı Dağlıoğlu Gülbahçesi’nden mi aldınız da oraya niçin teslim ediyorsunuz? Babaannesine neden teslim etmediniz?’ demiştir. Biz bu aileden şikayetçiyiz. Kızımın başına ne geldi, ne oldu biz bilemiyoruz. Bu yüzden Asel Sönmez’in suçlu olduğuna eminim. Çünkü evden çıkmasına sebep olan kişi odur. Belki birilerine satmıştır. Sonuçta ben herkesten şikayetçiyim; sebep olanlardan, kızımı yakanlardan” ifadesini kullandı.

“Ben kızımın canından da endişeliyim”

Anne Şencan Başaran, kızının canından endişe ettiğini belirterek, “Ben kızımın canından da endişeliyim. Kızımı bulmak istiyorum. Benim içim yanarken kimsenin içi yanmasın. Evinde tutan kadın da bir anne olarak kızımı teslim etmesini bir an önce istiyorum. Yoksa suç duyurusunda bulunacağımı söylüyorum. O aileden de şikayetçiyim kızım bir an önce teslim edilmezse” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin