Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 10:00 tarihinde yayınlandı
0

Okan Buruk: “Kendi kendimizi zora soktuk”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında 2-2 berabere kaldığı Zalgiris Vilnius maçı sonrası, “Maçın büyük bir bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. İkinci maçta kalitemizi ortaya koymalıyız” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-2’lik skorla berabere ayrıldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, çok hata yaptıklarını belirterek, “Maçın büyük bir bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Net pozisyonlarımız oldu ama bunun yanında savunmada çok hata yaptık. Bu kadar çok pozisyona girerken bu kadar net pozisyonlar da rakibe vermemiz bizim için tabii ki eksi. Bu anlamda hem takım hem de merkezindeki oyuncularımızın bugün performanslarını kastediyorum. Geçmişe göre en güçlü olduğumuz yerdi. İki gol yedik. Yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlardan da iyi savunamadığımızı bugün gösterdik” diye konuştu.

 

“Kalitemizi ortaya koymalıyız”

İkinci maçta daha dikkatli olmaları gerektiğini aktaran Okan Buruk, “Biraz daha sakin olmamız lazım. Biraz kalitemizi ortaya koymamız gerekir. 2-1 sonrası da aynen yine üçüncü gol atmak için yine şanslar geldi. Maçın geneline baktığımızda takımın kalitesini bugün ortaya koyması gerekiyordu. Tabii sentetik saha. Avrupa kupası maçı ortamı; tabii ki bunlar ve bir sürü şey etken ama Şampiyonlar Ligi ön eleme oynuyorsak ikinci maçta çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Çok daha kalitemizi, üstünlüğümüzü ortaya koymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“Rövanşa iyi hazırlanmamız gerekiyor”

Rakip takımla ilgili de görüşlerini belirten 49 yaşındaki teknik adam, “Rakip her an tehlike oluşturabilecek bir takım. İkinci maçta da aynı şeyler olacak. Bizim o maça daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Her türlü ikinci maça kalacaktı ama maçı 2-1 kazanmış gibiyken 2-2 ile gitmek bizi biraz üzdü” diye konuştu.

“Angelino’nun önemli bir şeyi yok”

Okan Buruk, Angelino’nun sakatlığı ile ilgili olarak, “Bir kramp girdi. Yani önemli bir şey yok gibi gözüküyor. Sadece bir kramp girmesi ve yorgunluk oldu. Onun için önemli bir şey yok” değerlendirmesini yaptı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin