Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 11:32 tarihinde yayınlandı
0

Öğretmenlerden Muhteşem Konser

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Karabük’te  görev yapan farklı branştan öğretmenlerden oluşturulan Karabük Öğretmenler Korosu 100. Yıl Kültür Merkezinde sahne aldı.

Konsere Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Milli Eğitim Müdürümü Nevzat Akbaş, Defterdar Osman Koçaş, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Tuncay Azaklı yönetiminde tamamen bu işe gönül vermiş farklı branşlarda görev yapan öğretmenlerle amatör bir ruhla başlayan çalışmalarını tamamlayarak sahne alan öğretmenler ilk bölümde 12 eser seslendirirken, ikinci bölümde 9 eser seslendirildi. Zaman zaman izleyicilerin tempo tutarak eşlik ettiği koro son eserin seslendirilmesinin ardından  alkışlandı.

Vali Fuat Gürel yaptığı açıklamada,  “Amator bir ruhla profesyonel bir konser sundunuz çok büyük bir emek ve gayret gösterdiniz inşallah korolarımızın sayısı artar başta Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibini ve  emek veren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ederken, eşim  ve  tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Şef Tuncay Azaklı’ya çiçek hediye etmesinin akabinde Vali Gürel ve Protokolünün koro ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Program sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin