Reklam
Reklam

Öğretmenlerden Muhteşem Konser

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 11:32 tarihinde yayınlandı
0

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Karabük’te  görev yapan farklı branştan öğretmenlerden oluşturulan Karabük Öğretmenler Korosu 100. Yıl Kültür Merkezinde sahne aldı.

Konsere Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Milli Eğitim Müdürümü Nevzat Akbaş, Defterdar Osman Koçaş, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Tuncay Azaklı yönetiminde tamamen bu işe gönül vermiş farklı branşlarda görev yapan öğretmenlerle amatör bir ruhla başlayan çalışmalarını tamamlayarak sahne alan öğretmenler ilk bölümde 12 eser seslendirirken, ikinci bölümde 9 eser seslendirildi. Zaman zaman izleyicilerin tempo tutarak eşlik ettiği koro son eserin seslendirilmesinin ardından  alkışlandı.

Vali Fuat Gürel yaptığı açıklamada,  “Amator bir ruhla profesyonel bir konser sundunuz çok büyük bir emek ve gayret gösterdiniz inşallah korolarımızın sayısı artar başta Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibini ve  emek veren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ederken, eşim  ve  tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Şef Tuncay Azaklı’ya çiçek hediye etmesinin akabinde Vali Gürel ve Protokolünün koro ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Program sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi

tarimda yem karpuzu denemes 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Haziran, 2026 11:29 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.

Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”

Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.

Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.

“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.

Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin