Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 11:32 tarihinde yayınlandı
0

Öğretmenlerden Muhteşem Konser

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Karabük’te  görev yapan farklı branştan öğretmenlerden oluşturulan Karabük Öğretmenler Korosu 100. Yıl Kültür Merkezinde sahne aldı.

Konsere Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Milli Eğitim Müdürümü Nevzat Akbaş, Defterdar Osman Koçaş, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Tuncay Azaklı yönetiminde tamamen bu işe gönül vermiş farklı branşlarda görev yapan öğretmenlerle amatör bir ruhla başlayan çalışmalarını tamamlayarak sahne alan öğretmenler ilk bölümde 12 eser seslendirirken, ikinci bölümde 9 eser seslendirildi. Zaman zaman izleyicilerin tempo tutarak eşlik ettiği koro son eserin seslendirilmesinin ardından  alkışlandı.

Vali Fuat Gürel yaptığı açıklamada,  “Amator bir ruhla profesyonel bir konser sundunuz çok büyük bir emek ve gayret gösterdiniz inşallah korolarımızın sayısı artar başta Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibini ve  emek veren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ederken, eşim  ve  tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Şef Tuncay Azaklı’ya çiçek hediye etmesinin akabinde Vali Gürel ve Protokolünün koro ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Program sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin