Öğretmenlerden Muhteşem Konser - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğretmenlerden Muhteşem Konser

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Karabük’te  görev yapan farklı branştan öğretmenlerden oluşturulan Karabük Öğretmenler Korosu 100. Yıl Kültür Merkezinde sahne aldı.

Konsere Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Milli Eğitim Müdürümü Nevzat Akbaş, Defterdar Osman Koçaş, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Tuncay Azaklı yönetiminde tamamen bu işe gönül vermiş farklı branşlarda görev yapan öğretmenlerle amatör bir ruhla başlayan çalışmalarını tamamlayarak sahne alan öğretmenler ilk bölümde 12 eser seslendirirken, ikinci bölümde 9 eser seslendirildi. Zaman zaman izleyicilerin tempo tutarak eşlik ettiği koro son eserin seslendirilmesinin ardından  alkışlandı.

Vali Fuat Gürel yaptığı açıklamada,  “Amator bir ruhla profesyonel bir konser sundunuz çok büyük bir emek ve gayret gösterdiniz inşallah korolarımızın sayısı artar başta Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibini ve  emek veren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ederken, eşim  ve  tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Şef Tuncay Azaklı’ya çiçek hediye etmesinin akabinde Vali Gürel ve Protokolünün koro ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Program sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 4
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Nisan, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Müdürlüğünden Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve vakalara ulaşım sırasında güvenliği en üst seviyeye çıkarmak hedefiyle düzenlediği eğitim serisine bir yenisini daha ekledi. Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı çerçevesinde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)” başarıyla tamamlandı.

Katılımcılar, zorlu parkurlarda ve teorik derslerde; ambulans sürüş teknikleri, güvenli sürüş dinamikleri ve kriz anında araç kontrolü gibi kritik konularda yetkinlik kazandı. Eğitimin sonunda başarılı olan personele sertifika verildi.

Eğitim programının kapanış törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan katıldı.

Törende, eğitimi başarıyla tamamlayan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilirken; eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ASGE koordinatörü ve eğitmenlere de İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin