Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2022 12:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğretmen ve Öğrencilerin Elinden Köy Yaşam Merkezi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in "Biz Bakanlık olarak eğitimin kalitesini artırmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışıyoruz." diyerek başlattığı ve bir "Anadolu'ya dönüş projesi" olarak nitelendirdiği Köy Yaşam Merkezlerinin Karabük'te bir örneği olması planlanan Ödemiş Köy Yaşam Merkezinin duvarları Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Tuğçe Cebecik Cengiz ve öğrencileri tarafından gönüllü olarak boyanarak süslendi. Bu anlamlı desteklerinden ötürü İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  Resim Öğretmeni Tuğçe Cebecik Cengiz ve öğrencileri tebrik ederek teşekkürlerini iletti. Müdür Akbaş, "Ödemiş Köy Yaşam Merkezi'mizin bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Köy muhtarımız, köy halkı, öğrencilerimiz ve öğretmenimiz büyük bir işbirliği içerisinde Köy Yaşam Merkezimizi hazır hale getirebilmek için büyük bir özveri ve fedakârca çalışmalarına devam ediyor. Bizler de süreci yakından takip ediyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Proje ile öğrencilerimizin ve köy halkının hizmetine sunulacak olan Köy Yaşam Merkezimizin onarımı en kısa sürede tamamlanacaktır. İlimize ve köyümüze şimdiden hayırlı olsun"  dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akşemseddin Hazretleri Türbesine bayram tatilinde yoğun ilgi

Bolu’nun "sakin şehir" unvanlı ilçesi Göynük’te Kurban Bayram’ı tatili yoğunluğu yaşandı. İlçe merkezinde bulunan Akşemseddin Hazretleri Türbesi de ziyaretçilerden ağır ilgi gördü.
Göynük’e gelen tatilciler yöresel yemekleri tadarak ilçe sokaklarını gezme fırsatı buldu. Tarihi ilçede Fatih Sultan Mehmet’in hocası Akşemsettin Hazretleri’nin türbesi de ağır ilgi görüyor. Adeta ziyaretçi akınına uğrayan türbede dua eden vatandaşlar, Gazi Süleyman Paşa Cami’de namaz kılarak, çarşı içini ve Zafer Kulesini gezip bol bol fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin