Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2025 11:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğrencilerin kaldığı evde çıkan yangın söndürüldü

Karabük'te yabancı öğrencilerin kaldığı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Olay 100. Yıl Mahallesi 1003 Nolu Caddede meydana geldi. Beş katlı Karaağaç Sitesinin birinci katındaki dairenin mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark edenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın söndürülürken, evde maddi hasar oluştu.
Evde yabancı öğrencilerin kaldığı ve yangının bayram namazı sırasında çıktığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ağustos, 2025 10:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yatırımcılar için teşvik başvuruları Eylül’de sona erecek

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından hazırlanan Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programına başvurular Eylül ayında sona erecek.

BAKKA tarafından Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla ve yerelin gücünü harekete geçirmek amacıyla gerçekleştirilen Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuruları 1 Ağıstos 2025 tarihinde başladı. Yapılan açıklamada yatırımcılara çağrıda bulunarak, başvuru için son tarihinde ise 30 Eylül 2025 olarak duyuruldu. Açıklamada "Zonguldak Karabük Bartın illerimizde bulunan yatırımcılarımızı programa başvurmaya davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin