Yusuf Korkmaz tarafından
18 Aralık, 2023 16:04 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:24
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğrencilere Siber Suçlarla İlgili Eğitim Verildi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından SİBERAY programı kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere eğitim verildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Siber Suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde Ovacık İlçesindeki Şehit Mustafa Kızılkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde ve Spor Lisesi'nde öğrenim gören 80 öğrenci ve öğretmene yönelik, ’Güvenli, Bilinçli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı’ ve ’Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı’ konularında eğitim verildi. (Yusuf Korkmaz)    
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da dolu yağışı etkili oldu: Tarlalar beyaza büründü

Çorum’un Alaca ilçesinde tesirli olan dolu yağışı, tarım topraklarını beyaza bürüdü.
Çorum’un Alaca ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, bir müddet sonra yerini dolu yağışına bıraktı. İlçenin yüksek rakımlı köylerinde tesirli olan dolu yağışı sebebiyle tarım yerleri olumsuz etkilendi. Tarım yerlerini beyaza bürüyen dolu yağışı bir müddet sonra tesirini yitirdi. Dolu yağışı sebebiyle tarım topraklarının ziyan görmüş olabileceği tabir edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.