Reklam
Reklam
671b672a7bc97
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 12:38 tarihinde yayınlandı
0

Öğrencilere Güvenlik ve Polislik Mesleği Tanıtımı Yapıldı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Gelecek Sensin” Projesi kapsamında Ovacık İlçesi’ndeki okullarda öğrencilere güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlköğretim Okulu, Ortaokulu ve Şehit Mustafa Kızılkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri’ne yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde, genel güvenlik, kişisel güvenlik, güvenli internet kullanımı ve polislik mesleği konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Ekipleri, öğrencilere güvenliğin önemini anlatarak kişisel güvenlik ve internet ortamında güvende kalma konularında çeşitli bilgiler aktardı. Ayrıca, polislik mesleğinin tanıtımı yapılarak bu mesleğin önemi, görevleri ve sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Eğitimler sırasında öğrencilerin soruları yanıtlanarak, güvenlik bilincinin artırılması ve öğrencilerin olası tehlikelere karşı daha bilinçli hale gelmesi hedeflenirken, Eğitimlere katılan öğrenciler, polis memurlarına merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulurken, projenin öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandığı gözlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin