blank
Nuray Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 12:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğrencilere Güvenlik ve Polislik Mesleği Tanıtımı Yapıldı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) "Gelecek Sensin" Projesi kapsamında Ovacık İlçesi’ndeki okullarda öğrencilere güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlköğretim Okulu, Ortaokulu ve Şehit Mustafa Kızılkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri’ne yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde, genel güvenlik, kişisel güvenlik, güvenli internet kullanımı ve polislik mesleği konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Ekipleri, öğrencilere güvenliğin önemini anlatarak kişisel güvenlik ve internet ortamında güvende kalma konularında çeşitli bilgiler aktardı. Ayrıca, polislik mesleğinin tanıtımı yapılarak bu mesleğin önemi, görevleri ve sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Eğitimler sırasında öğrencilerin soruları yanıtlanarak, güvenlik bilincinin artırılması ve öğrencilerin olası tehlikelere karşı daha bilinçli hale gelmesi hedeflenirken, Eğitimlere katılan öğrenciler, polis memurlarına merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulurken, projenin öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandığı gözlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin