Reklam
Reklam
671b672a7bc97
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 12:38 tarihinde yayınlandı
0

Öğrencilere Güvenlik ve Polislik Mesleği Tanıtımı Yapıldı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Gelecek Sensin” Projesi kapsamında Ovacık İlçesi’ndeki okullarda öğrencilere güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlköğretim Okulu, Ortaokulu ve Şehit Mustafa Kızılkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri’ne yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde, genel güvenlik, kişisel güvenlik, güvenli internet kullanımı ve polislik mesleği konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Ekipleri, öğrencilere güvenliğin önemini anlatarak kişisel güvenlik ve internet ortamında güvende kalma konularında çeşitli bilgiler aktardı. Ayrıca, polislik mesleğinin tanıtımı yapılarak bu mesleğin önemi, görevleri ve sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Eğitimler sırasında öğrencilerin soruları yanıtlanarak, güvenlik bilincinin artırılması ve öğrencilerin olası tehlikelere karşı daha bilinçli hale gelmesi hedeflenirken, Eğitimlere katılan öğrenciler, polis memurlarına merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulurken, projenin öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandığı gözlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mayis sonunda gumushanenin zirvelerinde kar surprizi lqkwR8qe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Mayıs sonunda Gümüşhane’nin zirvelerinde kar sürprizi

Mayıs ayının son gününde etkili olan kar yağışı, Gümüşhane’nin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Gümüşhane’de dün gece saatlerinde etkili olan yağmurlu hava, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yüksek rakımlı bölgelerde yerini kar yağışına bıraktı. Takvimlerin 30 Mayıs 2026’yı gösterdiği günde şehrin 2 bin metre ve üzerindeki zirveleri beyaz örtüyle kaplandı.

Özellikle Zigana Dağı ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen köyü sınırlarında bulunan 2 bin 100 rakımlı Minarli Yaylası’nda etkili olan kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Gece boyunca devam eden yağışın ardından bazı bölgelerde kar kalınlığı yaklaşık 5 santimetreye ulaştı.

Haziran ayına sayılı günler kala yaşanan kar yağışı nedeniyle baharla birlikte yeşeren yayla çayırları ve ormanlık alanlar yeniden beyaza büründü. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde oluşan eşsiz manzara dron ile görüntülendi.

Mayıs ayının sonunda gelen kar sürprizi vatandaşları şaşırtırken, bölgede yayla sezonuna hazırlanan vatandaşlar da kıştan kalma görüntülere tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin