Öğrencilerden Mehmetçiğe bağış - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ekim, 2019 11:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğrencilerden Mehmetçiğe bağış

Karabük’te öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulundu.
Merkezde bulunan Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu ve Mevlânâ İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Fırat’ın doğusunda PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulundu. Öğrenciler yaptıkları bağışın dekontunu Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat Altın eşliğinde Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Gökay Yıldız’a teslim ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranboluda ingilizce heyecani ogrenciler ve veliler ayni yarismada bulustu EFWJL8ML
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da İngilizce heyecanı: öğrenciler ve veliler aynı yarışmada buluştu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulunda, Safranbolu Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen A1 seviyesindeki İngilizce kurslarının tamamlanmasının ardından bilgi yarışması gerçekleştirildi.

4. sınıf öğrencileri ve velilere yönelik açılan kursların sonunda düzenlenen etkinlikte, katılımcılar hem öğrendiklerini pekiştirme hem de keyifli anlar yaşama fırsatı buldu. İngilizce Öğretmeni Derya Yıldırım’ın gözetiminde gerçekleştirilen yarışma, yoğun ilgi gördü.

Yarışma iki aşamada yapıldı. İlk olarak 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında, soruları doğru yanıtlamak için kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışma sonucunda 4/A sınıfı birinciliği elde etti. Ardından sahneye çıkan veliler ise İngilizce bilgilerini sergileyerek yarıştı. Veliler kategorisinde ise A grubu birinci oldu.

Eğitim sürecine aktif katılım sağlayan öğrenci ve velilerin birlikte yarışmasının, öğrenmeyi daha kalıcı hale getirdiği ve motivasyonu artırdığı belirtildi.

Yarışma sonunda okul müdürü ve öğretmenler tarafından tüm katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin