Nurettin Acar tarafından
03 Kasım, 2022 11:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrencilerden Kan Bağışı Kampanyası

Safranbolu Kanuni Ortaokulu öğrencileri tarafından danışmanlığını Matematik Öğretmeni Funda Tünay'ın yaptığı "Okulumda 'Kan'Panya Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. Safranbolu Kanuni Ortaokulu öğrencileri başta velileri olmak üzere yakın çevrelerinden başlayarak "İyilik Sensiz Olmaz" mesajıyla büyüklerini okullarına kan vermeye davet ettiler. Öğrencilerin bu anlamlı çağrısına yoğun bir katılım ile karşılık veren veliler gün boyu okulda devam eden kampanyaya kan bağışında bulunarak katkıda bulundular.. Safranbolu Kanuni Ortaokulu Müdürlüğü de, öğrencileri teşvik amacıyla kampanyaya en çok kan bağışçısı kazandıracak olan öğrenciye bisiklet hediye edileceğini duyurarak kampanyaya destek oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de Safranbolu Kanuni Ortaokulunu ziyaret ederek bu anlamlı etkinlik nedeniyle başta öğrenciler olmak üzere Okul Müdürü Hasan Turgut Soysal ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederken, kan bağışı kampanyasına katılan velilere de teşekkür etti. Şube Müdürü İhsan Parlak'ın da eşlik ettiği ziyareti sonrası açıklama yapan Müdür Hasan Gümüş; "Öğrencilerimizin akademik, sportif, sanat vb alanlarda gösterdikleri başarılarının yanında bizi biz yapan değerlerin yer aldığı sosyal duyarlılık projelerinin içinde yer almaları bir eğitimci olarak bizi ziyadesiyle sevindirmekte ve gelecek adına olan ümidimizi artırmaktadır. Böylesine değerli ve anlamlı bir kampanya ile büyüklerini harekete geçiren öğrencilerimizi kutluyorum. Onları yetiştiren ve onların bu çağrısına icabet ederek kampanyaya katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyorum." dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 13:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenicelilerden salona sığmayan birlik ve beraberlik

Karabük Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından "Birlikte Varız, Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla düzenlenen birlik ve beraberlik programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Programda konuşan Dernek Başkanı Fatih Arslan, dernek olarak yürüttükleri faaliyetlere ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.
Arslan, programa ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür ederek, Yenice Ihlamur Balının Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaretle tescillenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
Arslan, tescilin hem Yenice'nin tanıtımına hem de üreticilere önemli katkı sağlayacağını söyledi.
Programa; Karabük Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin, Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yenice Kaymakamı Mert Çanga, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Etkinlik, konuşmaların ardından yapılan ikramlarla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin