Mustafa Antepoğlu 4/B Sınıfı öğrencileri Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarete; Okul Müdürü Alaaddin Ünal, Sınıf Öğretmeni Hatice Birsen Özdemir de katıldı. Sosyal Bilgiler dersinde yer alan yerel yönetimler konusunu işleyen öğrenciler Başkan Aksoy’a belediye çalışmaları ve Belediye Başkanının görevleri hakkında sorular sordular.
Kendisine çiçek takdim eden öğrenciler ile teker teker ilgilenen Başkan Aksoy, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Ben çocukları çok seviyorum çünkü sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Bu nedenle sizlerin eğitimlerinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze eğitim alanında belediye olarak her türlü desteği veriyoruz” dedi.
Bir öğrencinin Sayın Başkanım ben Cumhurbaşkanı olmak istiyorum nasıl olacağım sorusu, neşeli dakikalar yaşanmasına neden olurken, Başkan Aksoy artık herkesin gerekli talimatları yerine getirdiğinde Cumhurbaşkanı olabileceğini ancak bundan daha önemli olan noktanın okumak hatta çok okumak olduğunu kaydetti.
Okumanın önemine değinen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, kendi hayatından da kesitler anlatarak başarıya ulaşmanın yollarını çocuklara öğretti.
Ziyaretin sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Aksoy çeşitli hediyeler verdi.


Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret
Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.
Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”


