Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Mustafa Antepoğlu 4/B Sınıfı öğrencileri Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarete; Okul Müdürü Alaaddin Ünal, Sınıf Öğretmeni Hatice Birsen Özdemir de katıldı. Sosyal Bilgiler dersinde yer alan yerel yönetimler konusunu işleyen öğrenciler Başkan Aksoy’a belediye çalışmaları ve Belediye Başkanının görevleri hakkında sorular sordular.
Kendisine çiçek takdim eden öğrenciler ile teker teker ilgilenen Başkan Aksoy, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Ben çocukları çok seviyorum çünkü sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Bu nedenle sizlerin eğitimlerinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze eğitim alanında belediye olarak her türlü desteği veriyoruz” dedi.
Bir öğrencinin Sayın Başkanım ben Cumhurbaşkanı olmak istiyorum nasıl olacağım sorusu, neşeli dakikalar yaşanmasına neden olurken, Başkan Aksoy artık herkesin gerekli talimatları yerine getirdiğinde Cumhurbaşkanı olabileceğini ancak bundan daha önemli olan noktanın okumak hatta çok okumak olduğunu kaydetti.
Okumanın önemine değinen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, kendi hayatından da kesitler anlatarak başarıya ulaşmanın yollarını çocuklara öğretti.
Ziyaretin sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Aksoy çeşitli hediyeler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xsxssxsx 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’ÜN ARMAĞANI 107 YAŞINDA

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Karabük’te törenlerle kutlanacak.

Milli Mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de  etkinliklerle kutlanacak.  “Türkiye Yüzyılı’na Yön Veren Gençlerle” sloganıyla hazırlanan kutlama programı kapsamında ilk tören 19 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Burada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinlikler Yenimahalle Spor Salonunda devam edecek. Buradaki etkinlikler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Gençlik adına konuşma, gençlik adına şiirlerin okunmasının ardından  Halk Oyunları Gösterileri, Cimnastik Gösterileri, Step ve Aerobik Gösterileri, Karakucak Güreş Gösterileri, Taekwondo  gösterisi ve ödül töreni ile etkinlikler sona erecek.

GENÇLİK HAFTASI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Karabük’te “Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

14 Mayıs Perşembe günü Safranbolu Gençlik Merkezi’nde bağlama konseri düzenlendi. 15 Mayıs Cuma günü Stadyum Genç Ofis’te el sanatları ve resim sergisi, akıl ve zeka oyunları turnuvası ile şiir dinletisi yapıldı. 16 Mayıs Cumartesi günü Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda “İyilik Oryantiringi”, “GSB Sanat Sokağı” ve “Gençlik ve Spor Festivali” gerçekleştirildi. Aynı gün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Satranç Salonu’nda satranç turnuvası düzenlendi. 17 Mayıs Pazar günü Sarıçiçek Göleti çevresinde “Ormanlar Benim Doğa Yürüyüşü” ile gençler doğayla iç içe bir etkinlikte buluştu. 18 Mayıs Pazartesi günü ise Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda piyano, keman ve gitar konseri verildi, Safranbolu Eski Çarşı’da fotoğraf yarışması yapıldı ve Karabük Gençlik Merkezi’nde masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin