Öğrenciler Üretti, Muhtarlara Teslim Edildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Haziran, 2022 13:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğrenciler Üretti, Muhtarlara Teslim Edildi

Karabük’ün Yenice ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin belirlediği köyler için üretilen oturma bankları köy muhtarlarına teslim edildi.
Yenice Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Köylerimizi Güzelleştiriyor’ işbirliği protokolü dolayısıyla Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri oturma bankları üretti. Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Atölyesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından üretilen 17 adet oturma bankının teslimi için tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Yasin Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı, Orman İşletme Müdürü Umut Yılmaz, KÖYDES Müdürü Fahri Kara, Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Akman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Erdem, öğretmen ve öğrencilere verdikleri emekleri dolayısıyla teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı, ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Köylerimizi Güzelleştiriyor’ protokolünün amacının işgücü piyasasının gereksinim duyduğu vasıflı elamanları yetiştirmek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın, ‘Güçlü Türkiye İçin Mesleki Eğitim’ felsefesini ve 2023 hedeflerini gerçekleştirmek olduğunu belirterek, öğrencilerin mesleki yeterliliğini artırarak, nitelikli insan gücünün oluşturulması ve işgücü piyasasında ara eleman değil ‘aranan eleman’ olmalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından banklar köy muhtarlarına teslim edildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin