Reklam
Reklam

Öğrenciler Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 08:14 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN ‘da, 2015 Yılı İlk Kutlu Doğum Programı Kızılelma Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
Kızılelma Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının
ardından İbrahim Denizçakan Fetih Suresinden ayetler okudu.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
Kutlu Doğum Temalı Şiir Yazma Yarışmasında 1.olan Yasemin Yılmaz ve 2.olan Pakize Temirtaş şiirlerinı okuyarak okul korosu ilahiler seslendirdi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Köycü, Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku konulu bir konferans verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Çalışma Takvimine Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini de eklemesiyle ilk defa bu sene okullarda da Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenlenmeye başlandı.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı ile Kızılelma Ortaokulu Müdürlüğü ile
birlikte düzenlediği kutlu doğum programına, Bartın
Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek,
Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Müftü
Yardımcısı Rıdvan Karataş, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin, Okul Müdürleri, öğrenciler ve köy halkı
katıldı.
Programın sonunda misafirlere ikram yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin