Öğrenciler Kutlu Doğum Haftasını Kutladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 08:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğrenciler Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

BARTIN ‘da, 2015 Yılı İlk Kutlu Doğum Programı Kızılelma Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
Kızılelma Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının
ardından İbrahim Denizçakan Fetih Suresinden ayetler okudu.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
Kutlu Doğum Temalı Şiir Yazma Yarışmasında 1.olan Yasemin Yılmaz ve 2.olan Pakize Temirtaş şiirlerinı okuyarak okul korosu ilahiler seslendirdi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Köycü, Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku konulu bir konferans verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Çalışma Takvimine Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini de eklemesiyle ilk defa bu sene okullarda da Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenlenmeye başlandı.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı ile Kızılelma Ortaokulu Müdürlüğü ile
birlikte düzenlediği kutlu doğum programına, Bartın
Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek,
Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Müftü
Yardımcısı Rıdvan Karataş, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin, Okul Müdürleri, öğrenciler ve köy halkı
katıldı.
Programın sonunda misafirlere ikram yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin