Öğrenciler Kutlu Doğum Haftasını Kutladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 08:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğrenciler Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

BARTIN ‘da, 2015 Yılı İlk Kutlu Doğum Programı Kızılelma Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
Kızılelma Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının
ardından İbrahim Denizçakan Fetih Suresinden ayetler okudu.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
Kutlu Doğum Temalı Şiir Yazma Yarışmasında 1.olan Yasemin Yılmaz ve 2.olan Pakize Temirtaş şiirlerinı okuyarak okul korosu ilahiler seslendirdi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Köycü, Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku konulu bir konferans verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Çalışma Takvimine Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini de eklemesiyle ilk defa bu sene okullarda da Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenlenmeye başlandı.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı ile Kızılelma Ortaokulu Müdürlüğü ile
birlikte düzenlediği kutlu doğum programına, Bartın
Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek,
Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Müftü
Yardımcısı Rıdvan Karataş, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin, Okul Müdürleri, öğrenciler ve köy halkı
katıldı.
Programın sonunda misafirlere ikram yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin