Ramazan Öztürk tarafından
03 Ekim, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrenciler İçin Bilgilendirme Stantları Açıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Karabük'e gelen üniversite öğrencileri için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdunda ve Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bilgilendirme stantları açıldı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması ve Karabük Üniversitesini tercih ederek kayıt hakkı kazanan ve eğitim hayatlarını ilimizde devam ettirecek olan öğrencilerimiz ve ailelerine yönelik olarak; İl Emniyet Müdürlüğümüz TEM, Narkotik Suçlarla Mücadele ve TDP Şube Müdürlüğümüz görevlilerince El Ele Güvenli Geleceğe Projesi kapsamında geleceğimizin teminatı kıymetli öğrenci kardeşlerimizi ve ailelerini sakıncalı oluşumlar hakkında bilgilendirilerek terör örgütlerinin öğrenciler üzerindeki etkilerin kırmak, propaganda ve eleman kazanım faaliyetlerinin engellemek, gençlerimizi uyuşturucu madde ve zararlarından korumak konularında bilgilendirmek üzere Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdunda ve İlimiz Şehirler Arası Otobüs Terminalinde Bilgilendirme Standları açılarak öğrenci ve velilerimiz bilgilendirilmişlerdir" denildi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Ekim, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSB Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) Burs ve Öğrenim Kredisi başvurularının başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öğrencilerin beklediği  müjdeyi verdi. Bakan Bak, başvuruların e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlandığını ve son başvuru tarihinin 17 Ekim saat 23.59 olduğunu belirtti.

Öğrenciler ve aileleri için önemli bir finansal destek sağlayan GSB Burs ve Öğrenim Kredisi'ne başvurular, dijital devletin imkanlarıyla kolaylaştırılıyor. İlgili tüm öğrencilerin, başvuru sürecini e-Devlet sistemi üzerinden güvenle tamamlamaları gerekiyor. Bakan Bak, paylaşımında gençlere başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin