Oğlunu Kurtarmak İsterken Ölen Baba Safranbolu''da Toprağa Verildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 15:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Oğlunu Kurtarmak İsterken Ölen Baba Safranbolu”da Toprağa Verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde su kanalına düşen 13 yaşındaki oğlunu kurtarmak istediği sırada boğulan babanın cenazesi  Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.
Bafra ilçesinin Doğankaya Mahallesi’nde meydana gelen olayda 13 yaşındaki Bilal Esad Durmuş köprüden sulama kanalına düştü. Oğlunu kurtarmak için peşinden suya atlayan baba Hasan Durmuş (42) akıntıya kapılıp kayboldu. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla baba-oğul yaklaşık bir kilometre uzakta sudan çıkarılarak ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Baba Durmuş, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, oğlunun tedavisi sürüyor.
İşlemlerinin ardından  Safranbolu ilçesine getirilen Hasan Durmuş için Tayyip köyünde cenaze töreni düzenlendi. Öğleye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Durmuş’un naaşı aile mezarlığında toprağa verildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan dogan corum samsun hizli tren hatti yeni bir donemin kapisini aralayacak jrerYmgN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Doğan: “Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı, yeni bir dönemin kapısını aralayacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı’nın Havza’ya kadar olan 1. etap yapım işinin Resmî Gazete’de yayımlandığını açıkladı. Doğan, projenin bölgenin ulaşım ve üretim altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Başkan Doğan açıklamasında, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş’a teşekkür etti. Projenin, şehirlerin “Kuzeyin Üretim Merkezi” olma hedefini destekleyeceğini vurgulayan Doğan, Mersin Limanı ile Samsun Limanı arasındaki bağlantının güçleneceğini, güney ve kuzey aksında organize sanayi bölgelerinin birbirine entegre edileceğini ifade etti.

Bu yatırımla birlikte Samsun’un üretim kapasitesinin artması ve bölgesel kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

Çorum-Samsun hızlı tren hattının Havza’ya kadar olan ilk etabının hayata geçirilmesiyle bölgede yeni bir dönemin başlayacağını belirten Doğan, projenin şehirler için hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin