blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Oflu’nun yılanla imtihanı

Bu yıl yurt genelinde olduğu gibi Karadeniz Bölgesi’nde yılan görülme vakaları artarken, son olarak Trabzon’un Of ilçesinde bir fındık bahçesinde görülen yılan cep telefonu kameralarına yansıdı.
Of ilçesine bağlı Yemişalan mahallesinde yaşayan Önder Yılmaz Bilgin, fındık toplarken evinin yakınında bir yılan görmesiyle şaşkınlığını gizleyemeyerek o anları saniye saniye kaydetti ve ortaya renkli anlar çıktı. Görüntülerde Bilgin’in yılanla bir süre elindeki çubukla oynadığı görülürken, o sırada yılanın saldırır bir pozisyonda olması dikkat çekti.
"Normalde yılan gördüğüm zaman öldürürdüm" diye konuşan Bilgin, "Akşam ezanının okunması nedeniyle ezana saygımdan dolayı yılanı tekrar doğaya saldım. İlk defa böyle bir yılanı evimin yakınlarında gördüm. Yılan biraz saldırgandı" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da üç katlı tarihi konak yangında küle döndü

Kastamonu’nun tadilat halindeki tarihi üç katlı konak, çıkan yangında küle döndü. Konakta çıkan yangın nedeniyle hemen bitişiğinde bulunan iki evinde çatısı zarar gördü.
Yangın, merkeze bağlı Akmescit Mahallesi Yeni Sokak üzerinde bulunan üç katlı tarihi konakta çıktı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tarihi konakta çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Tadilat halinde olduğu öğrenilen konakta çıkan yangın, hemen bitişiğinde bulunan iki evin çatısına da sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine Kastamonu itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında üç katlı tarihi konak tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, iki evinde çatısında büyük oranda hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin