Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini basarak ateş püskürdü.

İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde bir anne, evladını uyuşturucuya bulaştırdığını iddia ettiği mahalleye ailesiyle birlikte geldi. Daha önce de defalarca polis baskının yaşandığı ve her gün 15-20 erkekle kalabalık bir şekilde mahalleli ile kavga eden sorunlu ailenin evinin önünde bu sefer de oğlunu kurtarmak isteyen bir anne ve onun yanındaki aile bireyleri tartışma yaşadı.

Vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde anne ve aile üyelerinin söz konusu ailenin evinin önüne gelerek tartışma yaşadığı, bu mahalleden gitmelerini ve gençlerden uzak durmaları gerektiğini söylediler. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kargaşaya bekçi ve polis ekipleri de müdahale etmekte zorlandı. Evinin önüne gelinen ve her gün onlarca kişiyi mahalleye toplayarak çevre sakinleriyle kavga eden genç, “Ben mi dedim size gelin” diyerek kalabalığın üstüne yürümeye çalıştı. Araya giren bekçiler iki grubun bir araya gelmesini engelleyerek genci evine soktular. Olay anında bir gencin elinde de bıçak olduğu görüldü.

Üzüntülü aile, polis ve bekçiler tarafından yatıştırılırken, şikayetçi olmak üzere karakola gittiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
levj
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Fatih Caddesi’nde tek yön işareti ters çevrildi

Karabük’te Fatih Caddesi’nde bulunan tek yön trafik levhasının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ters çevrildiği bildirildi.

Polis Evi yönünden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametine doğru tek yön olarak belirlenen güzergahta, levhanın yönünün değiştirilmesi nedeniyle bazı sürücülerin yolu yanlışlıkla ters yönde kullandığı öğrenildi. Bu durumun, trafik kameraları tarafından tespit edilerek sürücülere cezai işlem uygulanmasına yol açtığı ifade edildi.

Öte yandan, söz konusu yön levhalarının birkaç gündür bu şekilde bulunduğu ve henüz düzeltilmediği gözlemlendi. Durumun sürücüler açısından kafa karışıklığına neden olduğu belirtiliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin