Reklam
Reklam

Off-road tutkunları 2 bin 587 rakımlı zirvedeki Türk bayrağını değiştirdi

off road tutkunlari 2 bin 587 rakimli zirvedeki turk bayragini degistirdi D1qOrpZi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Haziran, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı’nın Büyük Hacet Doruğunda kış mevsiminden dolayı yıpranan Türk bayrağı, off-road tutkunları tarafından değiştirildi.

Kastamonu Kamp ve Off-Road Kulübü, Ilgaz Dağı’nın doruğundaki 2 bin 587 rakımlı Büyük Hacet Doruğuna çıkarak ağır kış kaidelerinden ötürü yıpranan Türk bayrağını yeniledi. Kastamonu-Ankara karayolu Çatören köyünden yola çıkan off-roadcılar, yaklaşık 4 saat süren bir sürüşün akabinde Anadolu’nun ulu dağı Ilgaz’ın en yüksek noktasına ulaştı. 2 bin 587 rakımlı Büyük Hacet Doruğuna ulaşan takım, Türk bayrağını yenileyerek bölgeden ayrıldı.

KAMPOFF Başkanı Ferhat Salur, Ilgaz Dağı’nın süper doğal hoşluklara mesken sahipliği yaptığını söz ederek, “Her sene olduğu üzere bu sene de klâsik tepe tırmanışı faaliyetlerimizi bu yıl manalı bir aktiflikle başlatmak istedik. Tepede dalgalanan ulu Türk bayrağımız, kış mevsimindeki kaideler nedeniyle yıpranmıştı. Bizler de bayrağımızı, yenisiyle değiştirmek için yola koyulduk ve yeni astığımız bayrağımızı dorukta dalgalandırdık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin