Ocak'tan Milletvekili Candan'a Islah OSB ve Yol Teşekkürü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2014 07:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Ocak’tan Milletvekili Candan’a Islah OSB ve Yol Teşekkürü

ZONGULDAK ’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, “Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi ve Mollabey alternatif yol çalışması konusunda projelerimize destek vererek hayata geçmesini sağlayan Bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’a samimi yaklaşımlarından ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi belirtiyoruz” dedi. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk ile birlikte Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi ile Mollabey’i birbirine bağlayan alternatif alt yol çalışmalarını ve dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceledi. Islah OSB ve Mollabey alternatif yol konusunda kendilerine büyük destek veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’a teşekkür eden Ocak, “Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan’ın büyük emekleri ve çalışmaları ile yapımına başlanan alt yolda çalışmalar son derece güzel ilerliyor. Bu yol sanayicilerimiz için büyük ihtiyaçtı. Bu yolun tamamlanması ile Alaplı Çayboyu mevkiinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının yol konusunda yaşadıkları büyük sıkıntı ortadan kalkmış olacak. Şöyle ki daha önce dar olan mevcut üst yolu kullanan TIR’lar ve ağır vasıta araçların fabrikalara ulaşması yükleme boşaltma yapması konusunda büyük sıkıntılar oluyordu. Bu sıkıntı Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’a odamızca sanayicilerimizden gelen talep ve istekler doğrultusunda iletilmiş olup vekilimiz konu hakkında ciddi bir yol haritası çıkartmış yol çalışması ile birlikte Alaplı deresinin ıslahı ve Islah Organize Sanayi alanı ilan edilmesi ile ilgili çalışmaların başlatılması için büyük gayret göstermiş ve başarıya ulaşmıştır. Vekilimiz Alaplı Islah OSB çalışmalarına da oldukça önem ve destek vermiştir. Alaplı çayının ıslahının yapılması ve taşmaması içinde DSİ Tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yol yapımı dere ıslahı çalışmaları bir bütün içerisinde gerçekleştirilmektedir. Böylelikle bu alanda hem dere taşması tehdidi ortadan kalkmış olacak, hem araç trafiği rahatlamış olacak hem de sanayiciler için yükleme boşaltma yapma daha kolaylaşmış olacaktır. İlerisi içinde bu çalışmalar Alaplı nın bu bölgesinde yapım çalışmaları başlayacak olan Alaplı Islah OSB bölgesinde ki sanayi yoğunlaşmasını da rahatlatacaktır. Oda olarak projelerimizin hayata geçmesini sağlayan bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan a samimi yaklaşımlarından ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi belirtiyoruz. Bundan sonrasında yapılacak olan çalışmalarda da vekilimizin desteklerini bekliyor, desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz. Özellikle ÇED aşaması tamamlanan Alport Alaplı Liman Projesi konusunda da vekilimizin konuyu takip ettiğini biliyor ve çözeceğine inanıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin