OBM'den İşçi Alımı İçin Kura Duyurusu - Karabük Haber Postası
1110
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
26 Mart, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı
0
0

OBM’den İşçi Alımı İçin Kura Duyurusu

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, bağlı işyerlerinde çalıştırılmak üzere toplam 110 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım kapsamında 50 Orman İşçisi, 26 Arazöz Şoförü, 7 Dozer Operatörü, 15 Greyder Operatörü, 10 Ekskavatör Operatörü, 1 İş Makineleri Operatörü ve 1 Traktör Operatörü istihdam edilecek.

Başvurular Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ostim Hizmet Merkezi tarafından alınacak. Başvuru yapan adaylar arasından, açık pozisyonların 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday, 03 Nisan 2025 Perşembe günü saat 10:00’da Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak Noter kurası ile belirlenecek.

Başvuru sayısının talep edilen işçi sayısının 4 katını aşmadığı durumlarda noter kurası yapılmayacak. Ayrıca, öncelikli başvuru hakkına sahip adayların sayısı belirlenen kotanın altında kaldığında, bu adaylar da kura çekimine dahil edilmeyecek.

KURA SONUÇLARI 4 NİSAN’DA AÇIKLANACAK

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi isteyen adaylar tarafından izlenebilecek. Kura sonuçları 04 Nisan 2025 tarihine kadar Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sayfasında (https://www.zonguldak.obm.gov.tr) duyurulacak.

EVRAK TESLİMİ DUYURULACAK TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların evrak teslim tarihleri Bölge Müdürlüğü’nün web sitesinde ilan edilecek. Başvuruda bulunan adaylara ayrıca bireysel bir tebligat yapılmayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen sampiyonluk turu icin gelen bir takimi yenmenin gururunu yasiyoruz LM4OXdKG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “Şampiyonluk turu için gelen bir takımı yenmenin gururunu yaşıyoruz”

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Galatasaray maçının ardından, “Şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Kulübü Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilen, “Bu galibiyet, hak mahrumiyeti nedeniyle aramızda olmayan başkanımıza ve stadı dolduran taraftarımıza armağan ediyorum. Hocamız, teknik ekibimiz, oyuncu grubumuzla birlikte bu maçın da önemini idrak ederek iyi hazırlandık. 3 haftadır süregelen bir galibiyet zincirimiz vardı. Takımın performansı her geçen gün artıyordu. Şampiyonluğun en büyük adayı, buraya belki de şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet. Samsunspor bir yapılanma içerisindedir. Bu sene Konferans Ligi’nde ülkemize ciddi puanlar kazandırdık. Onun yanında lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Evimizde kaybettiğimiz şanssız puanlar olmasa bugün yine ilk 5 takımın içerisinde olacaktık” diye konuştu.

“Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik”

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, “Bu sezonun en güzel maçlarından birini oynadık. Galatasaray çok iyi bir takım. Çok kaliteli oyuncuları var. Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik. Bu maça gelemeyen, bize göre haksız ceza verilen başkanımıza armağan ediyoruz. Bu sene çok maç oynadık. Onun yorgunlukları nedeniyle 7. sırada kaldık. İnşallah seneye çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin