Reklam
Reklam
1110
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
26 Mart, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı
0

OBM’den İşçi Alımı İçin Kura Duyurusu

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, bağlı işyerlerinde çalıştırılmak üzere toplam 110 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım kapsamında 50 Orman İşçisi, 26 Arazöz Şoförü, 7 Dozer Operatörü, 15 Greyder Operatörü, 10 Ekskavatör Operatörü, 1 İş Makineleri Operatörü ve 1 Traktör Operatörü istihdam edilecek.

Başvurular Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ostim Hizmet Merkezi tarafından alınacak. Başvuru yapan adaylar arasından, açık pozisyonların 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday, 03 Nisan 2025 Perşembe günü saat 10:00’da Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak Noter kurası ile belirlenecek.

Başvuru sayısının talep edilen işçi sayısının 4 katını aşmadığı durumlarda noter kurası yapılmayacak. Ayrıca, öncelikli başvuru hakkına sahip adayların sayısı belirlenen kotanın altında kaldığında, bu adaylar da kura çekimine dahil edilmeyecek.

KURA SONUÇLARI 4 NİSAN’DA AÇIKLANACAK

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi isteyen adaylar tarafından izlenebilecek. Kura sonuçları 04 Nisan 2025 tarihine kadar Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sayfasında (https://www.zonguldak.obm.gov.tr) duyurulacak.

EVRAK TESLİMİ DUYURULACAK TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların evrak teslim tarihleri Bölge Müdürlüğü’nün web sitesinde ilan edilecek. Başvuruda bulunan adaylara ayrıca bireysel bir tebligat yapılmayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gece boyu arandi gun agarinca botlarla arama calismalari yeniden basladi Pc1LhJ5N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gece boyu arandı, gün ağarınca botlarla arama çalışmaları yeniden başladı

Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ekipler botlarla çay üzerinde yeniden arama çalışması başlattı.

Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanıp suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal dron ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Günün ağarmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı. AFAD ekipleri botlarla Filyos Çayı üzerinde arama faaliyetlerini sürdürürken, ekipler dere boyunca da tarama çalışmalarına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin