blank
Haber Merkezi tarafından
26 Mart, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

OBM’den İşçi Alımı İçin Kura Duyurusu

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, bağlı işyerlerinde çalıştırılmak üzere toplam 110 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım kapsamında 50 Orman İşçisi, 26 Arazöz Şoförü, 7 Dozer Operatörü, 15 Greyder Operatörü, 10 Ekskavatör Operatörü, 1 İş Makineleri Operatörü ve 1 Traktör Operatörü istihdam edilecek.

Başvurular Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ostim Hizmet Merkezi tarafından alınacak. Başvuru yapan adaylar arasından, açık pozisyonların 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday, 03 Nisan 2025 Perşembe günü saat 10:00’da Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak Noter kurası ile belirlenecek.

Başvuru sayısının talep edilen işçi sayısının 4 katını aşmadığı durumlarda noter kurası yapılmayacak. Ayrıca, öncelikli başvuru hakkına sahip adayların sayısı belirlenen kotanın altında kaldığında, bu adaylar da kura çekimine dahil edilmeyecek.

KURA SONUÇLARI 4 NİSAN’DA AÇIKLANACAK

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi isteyen adaylar tarafından izlenebilecek. Kura sonuçları 04 Nisan 2025 tarihine kadar Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sayfasında (https://www.zonguldak.obm.gov.tr) duyurulacak.

EVRAK TESLİMİ DUYURULACAK TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların evrak teslim tarihleri Bölge Müdürlüğü’nün web sitesinde ilan edilecek. Başvuruda bulunan adaylara ayrıca bireysel bir tebligat yapılmayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da karlı yokuşta cip alev aldı

Samsun’un Canik ilçesinde karlı yokuşta ilerlemeye çalışan cipte yangın çıktı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.
Canik ilçesi Yeni Bulvar yolunda yokuş yukarı çıkan ve karla kaplı yolda ilerlemekte zorlanan cipten bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Kısa sürede alevler tüm aracı sardı. Durumu fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek dışarı çıktı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracının müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin